Instagram @sarkkuk

maanantai 24. huhtikuuta 2017

Liikunnat vk. 15


Ja vielä palataan vähän ajassa taakse päin eli parin viikon päähän...


Ma: -

Ti:
1,0 km | 8 min 25 s | CrossTrainer (alkul)
45 min | Toiminnallinen sali (PT:n ohjaus)
3,0 km | 24 min 25 s | CrossTrainer (loppul)

Ke:-

To:
0,7 km | 6 min | CrossTrainer (alkul)
45 min | Toiminnallinen sali (PT)
1,5 km | 13 min 25 s | CrossTrainer (loppul)

Pe-La: -

Su:
4,8 km | 49 min | Kävely



"Yhteenveto:
Urheilit 7 kertaa, yhteensä 3 tuntia 11 minuuttia"


Oli kyllä semmonen viikko taas, että hyvin on pyyhkiytynyt pois mielestä, mitä on edes tehnyt. Viikko ennen koulun lähiviikkoa eli se taas tietää sitä, että on joutunut istuun nokka kiinni kirjassa ja tietokoneessa. Kaksi "pakollista" salikäyntiä piti ujuttaa arkipäiviin. En kyllä muista sitäkään, että mitähän tuolla salilla on sitten tullut tehtyä. Vissiin toinen näistä sisältää HIITin ja toinen sitten vähän jotain muuta harjottelua. Mehän ollaan nyt jo useamman viikon ajan tehty noin joka toinen treeni HIITtinä (High Intensity Interval Training) 40 min mittaisena harjoitteluna ja nehän on kyllä olleet tehokkaita. Paljon on nyt treenattu niissä mm. etunojakyykkyä, vatsalihaksia eri tavoin ja sitten yläselkää esim. pystypunnerruksin. Burbeeta ja hyppyjä boksin yli on tainnut olla nyt jokaisessa HIITissä, ja se on itelle ehkä henk.koht. se pahin nakki ja huomaa kyllä, että eipä sitä oo paljon elämänsä aikana tullut hypittyä... Eli vaikeaa on ja hankalalta tuntuu, mutta erilaiset hypythän mm. vahvistaa hyvin luustoa (jonka kehitys tässä iässä alkaa mennä sitten pelkkää alamäkeä eteen päin) eli kärsimysten kautta voittoon...



Sittenhän olikin pääsiäisviikonloppu ja ihan hyvä, että sai justiinsa alle tuon salitreenin. Jouduin tosin keskeyttämään treenin siinä vaiheessa, kun huomasin, että lasten päiväkodista oli koitettu soittaa ja sain viestiä, että nuorimmaisella on kuumetta. Meni sitten pääsiäisviikonloppu lasten sairastellessa ja tarttuihan tuo lopulta sitten kaikkiin - paitsi onneksi ei itseeni! Piti siis muutama päivä kököttää sisätiloissa. Sunnuntaille oli kuitenkin oma mitta täysi sisällä olosta eli pakko oli käydä sitten pienellä happihyppelyllä. Taas vähän erilaisia virikkeitä ihan uusista lenkkimaisemista.




Sattui tosiaan myös olemaan oma syntymäpäivä viikon lopuksi ja kun nyt tätä kiirettä olen voivotellut, niin näkyi se tässäkin... Alunperin oli suunnitelma käydä mm. pitkästä aikaa viihteen puolella, mutta kun yöunet sairaan lapsen kanssa taas oli mitä oli, niin vei viimeisetkin menohalut. Vaihtoehtoinen rauhallinen koti-ilta oli kyllä paljon parempi ajanviettotapa. Alkaa olla vissiin jo sen verran kalkkeutunut, että ihan mielellään viettikin muutaman päivän tekemättä juuri mitään. Lapsetkin tais tykätä siitä, että ihan vaan oltiin, vaikka heidänkin varalleen olin ehtinyt miettinyt monenlaista menoa mutta eipä sitä sairaana tullut mihinkään heidän kanssaan mentyä. Ja ihan hyvä se oli näinkin, yliväsyneenä ei kyllä kannata edes liikaa suunnitella. Loppukevät on myös vähän hankalaa aikataulullisesti monen asian suhteen eli saapa nyt nähdä, mihin kaikkeen sitä repiää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!