Instagram @sarkkuk

lauantai 29. huhtikuuta 2017

Buzzador: Testissä Cheerios Kauramurot

Olen Buzzador ja mukana buzzaamassa Cheerios-muroista.




Tällä kertaa Buzzador-kampanjassa saimme testattavaksemme Nestlé Cereals -sarjan Cheerios Kauramuroja. Saimme omaan postilaatikkoomme kuljetettuna muropaketin sekä kampanjasta kertovan infolehdykän.



Aamiaisen tulisi olla päivän tärkein ateria, sillä yöunien jälkeen verensokeritaso on alhaalla. Jos ei aamulla syö mitään, käy helposti niin, että väsyy ja ruokahalu kasvaa seuraavaan ruokailuun mennessä. Helposti käy niin, että lounaalla tulee syötyä liikaa tai tulee napsittua suuhun sitten sellaista, mikä vie nopeasti nälän mutta ei ehkä ravitsemuksellisesti ole järkevää. Kun aloittaa päivän täysjyvällä, niin myös vatsa voi paremmin ja kylläisyyden tunne säilyy pitempään.



Cheerios Kauramurot sisältävät runsaaasti kauraa ja kuituja. Suomalaisina me ollaan totuttu syömään aamuisin kaurapuuroa, mutta joskus niihin puuroihinkin kaipaa vaihtelua. Itse en arkiaamuisin paljon joudu puuroja keittelemään ja viikonloppuinakin monesti sitä haluaisi keksiä jotain muuta lasten aamupalalle, päiväkodissa varmasti puuroja tulee heilläkin syötyä ihan tarpeeksi. Siksi 92 % kauraa sisältävät murot on hyvä vaihtoehto muroaamiaiselle.



Jos ei aamuisin yleensä kokoonnutakaan saman pöydän ääressä, niin iltaisin sitäkin useammin. Meillä lapset on iltaisin aina kovin pieniruokaisia ja jos heille jotain laittaakin, niin monesti jää syömättä. Sen sijaan useimmiten kun heiltä kysyy mielipidettä iltapalaan, yleensä vastaukseksi saa, että he haluavat syödä muroja. Cheerios Kauramurot sopii siis aivan hyvin myös iltapalaksi ja miksei myös välipalana. Meidän lapsille kauramurot on kyllä kelvanneet ihan hyvin vaikka aina eivät kaikkea jaksakkaan syödä.



Muroja voi aivan hyvin syödä aikuisetkin. Omaan makuuni kauramurot on kuitenkin liian makeita, ainesosaluettelossa sokeri on mainittuna heti toisena. Sen sijaan murojen mukana Buzzador-kampanjassa kuului reseptivinkkejä, ja sieltä teinkin heti kokeeksi kauramurosämpylöitä. Sämpylöiden teossa ylipäänsä on kyllä aina hirveän tarkkaa se sopiva koostumus ja että sämpylöistä tulee sopivan pehmeitä. Täydellisiä sämpylöitä en vielä ole onnistunut tekemään, mutta kyllä nämä syötäväksi kelpasivat ja osa riitti pakastimeenkin. Ite taisin syödä näistä suurimman osan kaikki.



Cheerios kauramuroissa ainesosaluettelossa heti toisena on tosiaan mainittu sokeri, murot sisältävätkin sokeria lähes 10 % eli 9,3 g / 100 g. Kysymys kuuluukin, että minkä vuoksi nämäkin murot täytyy kyllästää sokerilla, sillä makeus kyllä puski liiaksi maussa läpi näidenkin murojen kohdalla. Onhan tämä silti parempi vaihtoehto kuin moni muu kaupan hyllyiltä löytyvä muropakkaus, Esimerkiksi mainittakoon meilläkin usein syötävät Frozen-murot, joissa sokeria löytyy jo yli tuplamäärä, 21 g/100 g (Lähde).


Cheerios Kauramurot on saaneet kuitenkin sydänmerkin, ja siksi uskallankin suositella tuotetta sellaisille, jotka haluaa vaihtoehtoja pieniin välipaloihin ja jotka eivät pienestä sokerin määrästä välitä. Aivan perheen pienimmille en näitä muroja antaisi juuri edellä mainitusta syystä, mutta toisaalta murorinkula silloin tällöin tuskin haittaakaan tekee. Uskoisin kyllä, että meille tulen ostamaan näitä myös jatkossa vaihtelun vuoksi. 





* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

Buzzadoriksi? 

Buzzador vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa. Se on ilmaista! 

"Buzzadorina toimimisen pääajatus on juuri se, että kerrot ajatuksistasi ja kokemuksistasi eteenpäin."

Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä, ja samalla mainita minut buzzaamisen vinkkaajaksi (käyttäjätunnuksella Shine_S)
http://www.buzzador.com/fi?refstr=Shine_S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!