Instagram @sarkkuk

tiistai 28. maaliskuuta 2017

Liikunnat vk. 12

Kouluviikko ja päivät taas täynnä koulussa istumista. Onneksi oli molemmista päistä viikkoa muutama tunti vapaata.



Ma:
11,1 km | 1 h 10 min 10 sek | Juoksu

Ti-To:
9-10 h koulupäiviä

Pe:
1,11 km | 8 min 55 sek | Crosstrainer (alkul.)
30 min | HIIT-treeni 3x6 (PT:n ohjaus)
3,1 km | 25,0 min | Crosstrainer (loppul.)

La:
Lepopv

Su:
58 min 30 sek. | 5,4 km | Kävely



"Yhteenveto:
Urheilit 5 kertaa, yhteensä 3 tuntia 12 minuuttia."





Oli kyllä taas niin uuvuttavia nuo koulupäivät, että illalla nyt ei jaksanu tehdä oikeastaan mitään. Yhdeksältä oon laittanu jo nukkumaan ja loppuviikosta vieläpä heräsin neljän aikoja lukemaan tenttiin. Ei ees askelmittariin saa kunnon lukuja vaikka miten luentojen välissä ravais portaita ees taas. No tätä vähän ennustaen kävin sitten maanantai-aamuna ihan ensitöikseni pitkän lenkin kun sääkin oli ihanan aurinkoinen, alkaa olla aamut jo tosi valoisia. Pitkältä se lenkki lopulta tuntuikin. Takasin päin kääntyessä tuntu jo ihan epätoivoiselta, mutta siitä huolimatta juoksin sinnillä eteen päin. Viimeset kaks kilometriä oli ihan tuskaa ja juoksin vaan, koska kävely sattu niin paljon. :D Olin vieläpä nukahtaa sohvalle tuon lenkin jälkeen ennen koulun alkua, mutta loppupäivälle se onneksi anto sen verran energiaa, että jaksoi koululla istua.



Perjantain iltapäivään oltiin sovittu treenit PT:n kanssa ja sanoinkin jo edeltävällä viikolla, että saa sitten olla kova, kun on koko viikon istunut koulussa. Tehtiin tosiaan taas HIIT-treeni (High intensity interval training), kun kaksi viikkoa sitten sitä kokeiltiin ja todettiin se hyväksi harjoitusmuodoksi tähän väliin. Ei se onneksi LIIAN rankka ollut, mutta viimeisellä kierroksella alkoi kyllä jo hyvin hyytymään. Tehtiin myös kehonkoostumusmittaus mutta enpä nyt löytänyt, minne oon säilönyt edelliset tulokset niin niistä sitten myöhemmin lisää.



Viikonloppuna tuli oltua jopa sen verran reippaana, että käytiin tunnin verran päivällä kävelemässä. Oli kyllä kiva ilma, alkaa tuo aurinko jo kunnolla lämmittään. Tietkin meinaa pikku hiljaa aurinkoisilla paikoilla sulaa ja toivon mukaan viimeistään kuukauden päästä ei olis lunta enää näkyvillä. Kaivoin jo lenkkarit kaapista, toivon mukaan niitä pääsis pian ulkoiluttamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!