Instagram @sarkkuk

maanantai 20. helmikuuta 2017

Liikunnat vk. 7

Tämä viikko on kyllä ollut pohjanoteeraus...



Ma:
2,9 km | 23 min | Crosstrainer (alkulämppä)
60 min | Bodypump

Ti-Su:
-



Oli tosiaan lähiviikko koululla taas vaihteeksi ja parhaimmillaan meillä oli opetusta klo 8.00-17. Maanantaina ehdin sopivasti käymään taas pienen tauon jälkeen BodyPumpissa. Viime kertaisesta oli jo jonkinlainen tuntuma, millaisia levyjä kannattaa laittaa tähän uuteen ohjelmaan. Sain kuin sain kuitenkin kyykkyyn menemään vihdoin 20 kg painot! Mitä siitä, vaikka jalat olikin kolme päivää ihan jumissa... Varsinkin, kun uusi ohjaaja innostui ja unohti ajan kulun kokonaan niin, että me tehtiin vielä vatsalihasliikkeitä kun tunti olis pitänyt jo loppua, eli venyttelyt jäi kyllä tekemättä. 

Muilleppa päiville en sitten vaan ehtinyt tehdä mitään, näköjään palapelissä kun on paljon palasia niin ei vaan yksinkertasesti ehdi joka suuntaan repiämään. PT:n tunteja en ehtinyt ottaa yhtään tälle viikolle ollenkaan. Viimeksi hän peräänkuulutti, että tällä viikolla pitäis treenata aerobista... No jäi nyt sekin välistä. Viikonlopulle nyt sentään jonkinlaista happihyppelyä sai aikaiseksi ulkoillessa, ei kait sitä aina tarvi mennäkkään sata lasissa. Ehkä se nyt vaan on ihan hyvä vaan, että ei ota tästäkään liikaa stressiä ja sitä paitsi - nyt luulis olevan taas energiaa uuteen tehoviikkoon.



Alkavalle viikolle onkin suunnitteilla taas monenlaista liikuntaa. Eli ei anneta nyt yhden lepoviikon katkaista hyvää motivaatiota vaan mennään uusilla sykkeillä eteenpäin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!