Instagram @sarkkuk

tiistai 5. heinäkuuta 2016

Yhteishaun tulokset

Viikonlopun yli olen sulatellut kevään yhteishaun tuloksia. Nimittäin tulihan ne tulokset viimeinkin perjantaina. Viikolla olen jo parina aamuna tarkistanut, että joko-joko, enkä ilmeisesti ollut ainut, kun koko Opintopolku-palvelu oli jouduttu sulkemaan liian kuormituksen vuoksi! Mutta viimeiseen asti pitivät tuloksia salassa. 1.7. mennessähän niiden luvattiin tulevan ja kyllä perjantai-aamuna päivitin sivut useampaan kertaan, kun aamun aikana luvattiin niiden tulevan. Viimein varttia vaille yhdeksän jälkeen ne oli sinne päivitetty ja Opintopolku avattu! Viimeiset päivät oli kyllä piinallisia, ja olinkin ihan varma, että en tule pääsemään sisään, kun muutama paikka oli jaossa ties kuinka monelle kymmenelle hakijalle. Oppilaitos julkaisi jo paria päivää aikaisemmin avoimen opetuksen tarjonnan ja aloin miettimään suunnitelma B:tä, eli uusiin valintakokeisiin valmistautumista, jos pääsisin edes sinne opintopolulle opiskelijaksi  (vaikka sinnekkin valittaisiin vain muutama opiskelija).



Terveydenhoitajakoulutus oli OAMKin toiseksi suosituin ensisijainen hakukohde. Opiskelemaan pääsy ei siis todellakaan ollut mikään sisäänheittojuttu, kun vaan 25 % opiskelupaikoista on muille kuin ensikertalaisille. Tiedot ilmoitettiin sähköisesti, enkä vielä ole saanut virallista kirjettä, mistä tarkemmin voisi tuloksia katsella.

Vähänhän tuo jännitti kirjautua tuonne Opintopolkuun. Mutta peukkua se näytti ja ilmoitti, että "OPISKELUPAIKKA MYÖNNETTY".

Jes, kyllä kannatti!




2 kommenttia:

Ilahduta kommentillasi!