Instagram @sarkkuk

keskiviikko 15. kesäkuuta 2016

Testissä Teho Sport Proteiinipatukat



Olen Buzzador ja olen mukana buzzaamassa TehoSport Proteiinipatukoista.



Lue aikaisempi postaus: Buzzador: Teho Sport Proteiinipatukat

Tällä kertaa testausaika oli varsin lyhyt, muutaman viikon aikana mitä tässä on testiaikaa ollut niin hädin tuskin ehdin patukoihin tutustumaan. Juuri nyt en oo leikkipuistoon kävelyjä lukuunottamatta ehtinyt liikkumaan, ja patukoita on tullut maisteltua lähinnä välipalankorvikkeena.



Näitä proteiinipatukoita suositellaan treenin jälkeen nautittaviksi, mutta minulla ne on tosiaan kulkeneet mukana repussa ja laukussa, ja ateriavälin venyessä liian pitkäksi, olen muistanut laukussa olleet patukat ja niistä napsinut palan - ja toisen palan, ja kolmannen - kunnes onkin koko patukka hävinnyt. Välillä on hävinnyt niinkin, että kun olen patukan käsistäni laskenut, on se kadonnut jo parempiin suihin.




Lapsillehan näitä ei varmastikkaa varsinaisesti suositella, mutta kuten olen todennut, kyllä nämä myös ainakin omaa kolmevuotiasta on kiinnostanut ja hyvin maistunut, vaikka äidin suklaiksi nämä olenkin nimennyt. Kiltisti hän on kysynyt, saako maistaa suklaata.




Verrattuna muihin proteiinipatukoihin, on näiden rakennetta selkeästi mietitty tuotekehittelyssä ja sen vuoksi kehunkin näitä yhdeksi parhaimmista proteiinipatukoista. Näihin on lisätty riisiäköhän tuo on, niin että purutuntumaa näissä on sopivasti. Banaaninmakuinen patukka maistuu banaanilta ja koostumukseltaan on kiinteä, verraten moniin markkinoilla oleviin, joissa on selkeä jauhomainen koostumus. Suklaanmakuinen maistuu mielestäni perinteisimmältä suklaa-puddingilta ollen vähän taikinamaisempi. Itse olen valitettavasti kyllästynyt sen puddingin makuun, joten sen vuoksi tämä ei oma suosikki ole. Sen sijaan hasselpähkinän makuinen oli näistä paras ja sisältää eniten tuota purutuntumaa. Eikä suklaa-marjakaan paljon heikommaksi jäänyt ollen tästä nelikosta selkeästi karkkimaisin.



Proteiinipatukat on nimensä mukaisesti proteiinia sisältäviä. Proteiinia per 50 g patukka on mausta riippuen noin 17-20 g eli lähes viidennes sen sisällöstä. Patukoissa on vain vähän sokereita, sillä ne on makeutettu makeutusaineella (polyoli). Energiaakin näissä on: Yksi patukka sisältää noin 180 kcal.

Vertailun vuoksi, tavallinen pieni  25 g suklaapatukka (Twix) sisältää 124 kaloria, 6 g rasvaa,12 g sokereita ja 1 g proteiinia, kerrottuna kahdella siis 50 g lähes 250 kilokaloria, 12 g rasvaa, 22 g sokereita ja 2 g proteiinia.


Kumman valitsisit mieluummin?


Buzzadoriksi? 

Buzzador vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa. Se on ilmaista! 

"Buzzadorina toimimisen pääajatus on juuri se, että kerrot ajatuksistasi ja kokemuksistasi eteenpäin."

Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä, ja samalla mainita minut buzzaamisen vinkkaajaksi (käyttäjätunnuksella Shine_S)
http://www.buzzador.com/fi?refstr=Shine_S


2 kommenttia:

  1. Nää todella oli parhaimistoa ikinä maistamistani proteiinipatukoista. Hasselpähkinä, suklaa ja banaani upposi, mut marjainen oli vähän häiritsevästi makeutusaineen makuinen.

    Nää toimi mulla enemmän sokerikoukun katkaisijana (vahingossa :D) ja välipalana. Treenin jälkeen söin pari, mut syön yleisesti mielummin silloin ruokaa kun patukoita.. Hyvät arvostelut annoin kuitenkin ja vireillä on blogijuttu tosta sokerikoukusta :)

    VastaaPoista

Ilahduta kommentillasi!