Instagram @sarkkuk

maanantai 6. kesäkuuta 2016

Buzzador: Teho Sport Proteiinipatukat

Olen Buzzador ja olen mukana buzzaamassa TehoSport Proteiinipatukoista.


Vanhemmat lukijat varmaankin muistavat, että olen aijemminkin ollut mukana buzzaamassa proteiinipatukoista. Siksi olinkin kiinnostunut myös tästä kampanjasta ja onneksi pääsin mukaan testaajaksi.

"Rapeita TEHO Sport Proteiinipatukoita on neljä herkullista makua: suklaa, hasselpähkinä, tumma suklaa-banaani ja suklaa-marja. Proteiinipatukat sisältävät runsaasti lihasten tarvitsemia rakennusaineita ja ne auttavat lihaksia palautumaan treenin jälkeen. Ne sopivat mainiosti treenin jälkeen ja aterian korvikkeeksi tai välipalaksi. TEHO Sport 50g patukka sisältää proteiinia 38% ja sen sokeripitoisuus on ainoastaan 1,5g. Palkitse itsesi treenin jälkeen Teho Sport proteiinipatukalla!" Lähde







#TehoSportBuzz16 #Buzzador
 
Buzzajaan saamaan testipakettiin kuului yhteensä 11 patukkaa ja meillä on vielä jonkin verran aikaa testata tuotetta ja laatia siitä arvostelu sekä raportti. Tämän mieluisan makupaketin testaus on parasta aikaa menossa. Lapsikin oli paketista lähes, ellei jopa enemmän innoissaan kuin äiti, sillä erivärisiä patukoita oli  mukava alkaa järjestelemään riviin ja kyllä hän tuota "chocolatea" äidin laukusta käy aika ajoin kaivamassakin. Nämä herkut on kuitenkin yksinomaan äidin, vaikka pienen murusen näitä voi silloin tällöin lapsellekkin antaa maisteltavaksi. 


Jatkossa siis tulossa testiraporttia!





Buzzadoriksi? 

Buzzador vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa. Se on ilmaista! 

"Buzzadorina toimimisen pääajatus on juuri se, että kerrot ajatuksistasi ja kokemuksistasi eteenpäin."

Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä, ja samalla mainita minut buzzaamisen vinkkaajaksi (käyttäjätunnuksella Shine_S)
http://www.buzzador.com/fi?refstr=Shine_S


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!