Instagram @sarkkuk

maanantai 15. helmikuuta 2016

Pelle-fani - Klovni Sebastianin esityksissä

Käytiin pari viikkoa sitten katsomassa tänne meille päin esiintymään saapunutta Klovni Sebastiania. Oon kuullut tuosta jo aikaisemmin hyvää palautetta, yritettiin mm. vuosi sitten saada pelleä esiintymään meidän yhdistyksen lastentapahtumaan, mutta pelle oli silloin Ameriikoissa... Niinpä nyt tarjoutui tilaisuus nähdä tämä pieni kuuluisuus, kun hän oli palannut kotimaahan.




Olin odottanut tuonne yleisöryntäystä, meillä ei ollut etukäteen ostettuja lippuja niin vähän jännitin, jäädäänkö ovelle itkemään. Oltiin varttia vaille esitystä paikalla, ja oltiin melkein ensimmäisiä. Saatiin siis liput hyvinkin. Ei paikalle sitten tullut kuin kourallinen ihmisiä, epäiltiin tutun kanssa vähän heikkoa markkinointia pääsyyksi. Ja lisäksi sisäpiiristä tiedetään, että tätä esitystä on tilattu paljon ihan päiväkoteihinkin, eli varmasti alueen lapsiperheen potentiaalisista kävijöistä siksi vei suurimman osan.




Esityksen nimi oli "Klovni Sebastian Dinopuistossa". Kuten nimikin antaa vinkkiä, niin dinosauruksia oli luvassa. Meidän neiti ei vielä ihan tainnut käsittää mitä tarkoitettiin, kun puhuttiin, että Oikeasti dinosaurukset ovat kuolleet sukupuuttoon. Hänen mielestään nämäkin olivat ihan oikeita dinoja. :)




Myös pomppulinna kiinnitti meidän neidin huomion. Esityksen ajaksi linnasta oltiin otettu "ilmat pois" ja S oli kovin huolissaan, kun pomppulinna oli mennyt rikki!! Vielä eilen muisteli yhtäkkiä sitä, kun "setä rikkosi pomppulinnan". Onneksi se saatiin kuitenkin korjattua. ;) Tuohon pomppulinnaan olisi ollut 3 euron maksu. Muutama mukelo siellä kävi hyppimässä ja en tiedä, maksoikohan tuota maksua lopulta kukaan??  Skin kävi vain sisällä katsomassa, mutta ei lopulta uskaltanut pomppia siellä ollenkaan, vaan halusi tulla heti ulos.





Esitys oli kyllä viihdyttävä ja kaikki lapset näytti tykkäävän ikään katsomatta. Taisivat aikuisetkin viihtyä. Esitys kesti vajaan tunnin väliaikoineen, ja sisälsi tarinan lisäksi taikatemppuja, joihin pari lasta sai osallistua. S ei olisi halunnut lähteä kotia millään. Ainoa negatiivinen palaute neidiltä tuli raivareiden muodossa, kun hänkin olisi halunnut ilmapallon, joita taikatempuissa pelle näille parille lapselle teki. Jouduin sitten sanomaan, että pellellä oli vaan muutama pallo mukana ja osa niistä meni rikki, että jos sitten seuraavalla kerralla kysytään, saisiko pelleltä pallon...


Seuraava kerta tarjoutuikin ennemmin kuin osasin arvatakkaan!! Onneksi satuin lukemaan uusinta paikallislehden jakelua ja bongasin sieltä ilmoituksen Ideaparkin Lastenriehasta tutulla kasvolla kuvitettuna! Voitteko kuvitella, miten S oli innoissaan, kun kerroin hänelle menevämme katsomaan taas pelleä. :)

Ideapark siis oli järjestänyt Lastenriehan ja Tervahiihdon. Paikan päällä harmitti, ettei me otettu suksia mukaan. Ei kyllä olla hirveästi ehditty harjoittelemaan, mutta niinpä näytti pienimmillä olevan vanhemmat taluttamassa, eli ei olisi sekään haitannut. Paikalla oli jaossa makkaraa, pillimehua, kaakaota, keksejä, liukureita ja - ilmapalloja! Toisin sanoen lupaus lunastettu. Saatiinkin kaksi eri ilmapalloa, mutta kauppareissulla ehdittiin jo hukata niistä toinen (en vieläkään käsitä, missä vaiheessa se hävisi ostoskärryistä, mutta onneksi S ei hirveästi harmitellut, kyselee vaan edelleen "valkoisen ilmapallon" perään).








Ulkopuolella oli siis makkaranpaistoa, hiihtokisat, mäenlaskua. Sisällä oli eri liikkeissä myös monenlaisia tarjouksia ja tapahtumia ja päästiin mm. pomppulinnaan. Tällä kertaa pomppulinna taisi olla sopivan pieni Slle, koska hän meni sisään innoissaan ja pomppi siellä hyvän tovin.




"Pelle" piti myös useamman esityksen, ehdittiin niistä seuraamaan keskimmäistä kun vähän aikaa shoppailtiin sisätiloissa. Pellellä oli kaverinaan myös Lumiukko, joka liittyi tanssimaan jo meille tutuksi tullutta Dinosauruspuisto-kappaletta.







Ihan mahtavia esityksiä siis tällä Klovi Sebastianilla! Suosittelen käymään, jos teidän kotinurkille sattuu, me ainakin mennään myös jatkossa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!