Instagram @sarkkuk

maanantai 29. helmikuuta 2016

7 kuukautta

6 kk5 kk | 4 kk | 3 kk | 2 kk | 1 kk

Viikko takaperin R täytti jo seitsemän kuukautta. Neuvolaahan ei nyt olekkaan, mutta hyvin vaikuttaa poika kasvaneen. Vaatteissa koko 68 on käytössä ja aika pötkylä on!



R on alkanut jo kovasti liikuskelemaan. Ja aivan kuten isosiskollaankin oli alussa, niin on hänelläkin suuntana taakse päin. Pakki päällä ja navan ympäri kierien pääsee siis sujuvasti paikasta toiseen - jos pääsee eikä esteitä tule vastaan.



Ruokia tosiaan alettiin maistelemaan jo paria päivää ennen puolta vuotta. Aika monipuolisesti me tällä hetkellä ruokaillaan, ja soseet sekä sormiruoka uppoaa vaihtelevasti. Appelsiinin perään on oikein perso! R oli pari viikkoa takaperin kovassa flunssassa, paha yskä oli. Lisäksi oli tosi kärttyinen ja mietin jo, että kunnolla nyt on joku paikka kipeä. Viikko menikin sitten niin, että söi tuskin mitään kiinteätä. Kuitenkin alkoi jo se ruoka maistumaan ja seuraavana päivänä sattumalta huomasin, että kappas, hammashan se siellä. Saatiin siis viimein ensimmäinen hammas suuhun.



Tissimaidolla edelleen siis kasvaa pääsäntöisesti eli kuitenkin saa kaiken tarvittavan. Melkoinen maitopoika hän vielä onkin. Öisin kelpaa tissi edelleen, vaikka ehkä vähän harvemmin kuin ennen. Nukkumisiin nyt ei muuten ole oikein muuta muutosta tullut, sama "rytmi" meillä on kuten ennenkin ja samat asiat voisin suoraan kopsata kuin edellisestä kuukausikatsauksesta.



Ääntelee jo hyvin monipuolisesti, melkoisia neandertaaliörinöitäkin vielä päästelee. Selvästi huutaa kuitenkin "ääiitii"!. Ymmärtää puheesta jo rutiiniasiat, esimerkiksi "maitoa", "pisuli", "kakkarainen", "tutti" saa aikaan ihan erilaiset reaktiot. Melkoisen voimakastahtoinen poika tuntuu olevan. Muuten on siis oikein rauhallinen ja iloinen veijari, mutta kun jotain tahtoo niin se ei kyllä jää keneltäkään epäselväksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!