Instagram @sarkkuk

perjantai 8. tammikuuta 2016

Ilmainen kuvakalenteri Liberokerholaisille

(Sisältää mainoslinkkejä)

Tämä tarjous meinasi itseltänikin livahtaa ohi, kunnes Miia Metso blogissaan vinkkasi sähköpostiin kumahtaneesta Liberokerhon uutiskirjeestä. Tämä sähköposti siis saattaa livahtaa joillakin roskaposteihin. Minulla se vaan oli jäänyt lukematta kaiken tuon Tarjoukset-välilehden mainospostin seasta.

* Tarjous koskee yhtä A4 Simple seinäkalenteria, jonka saat tilata maksutta (arvo 16,90 €). Tarjous on voimassa kerran asiakasta kohden ja se koskee enintään yhtä (1) kuvakalenteria. Maksat vain toimituskulut (6,90 €) ja mahdolliset lisäoptiot.


Tilauksen ehtii tehdä tammikuun aikana. Normaalisti tuon 16,90 € arvoisen kalenterin saa siis ilmaiseksi, maksat siis vain postikulut 6,90 €.

Itse laitoin tuon jo tilaukseen, persoonallinen joulukalenteri on aina mukavampi kuin tavallisen tylsät seinäkalenterit. Tämä on myös hyvä lahjavinkki vaikka isovanhemmille tai kummeille.





Lisäksi, jos olet liittynyt Ostohyvitys.fi -palveluun, saat sitä kautta myös bonusta ostoksestasi. Ostohyvitykseen voit liittyä vaikka minun kauttani, jolloin saat käyttöösi 5 € arvoisen liittymispalkkion ja minä suosittelupalkkion. Tilityskelpoisia bonukset ovat aina 15 € jälkeen. Liity siis nyt!


Ja hei, jos kiinnostaa vielä saada 40 ilmaista valokuvaa, niin nyt minulla on mahdollista lähettää sinun sähköpostiisi kaverikutsu. Eli jos haluat saada ilmaiset 40 kpl kuvankehitykset PhotoBoxilta, jätä kommentteihisi toimiva sähköposti, niin lähetän kutsun sinulle. (Saan palkkioksi myös itselleni vastaavan kuvakehityksen).


Hei! Oletko jo kuullut PhotoBoxin kuvapalvelusta? Kokeilin ja ihastuin, joten ajattelin suositella sitä sinullekin. PhotoBoxin sivuilla voit tehdä digikuvistasi vaikka mitä: kuvakehityksiä, kuvakirjoja, kalentereita, kortteja, kuvamukeja, jne. Voit myös turvallisesti käyttää sivustoa digikuviesi säilyttämiseen tai jakamiseen. Kaverikutsuni ansiosta saat tutustumistarjouksena 40 kuvakehitystä ilmaiseksi ! Terveisin, Sarkku K

2 kommenttia:

  1. Hitsi, kun tänä vuonnakin olisi ilmainen kalenteri kerholaisille. :) Minulla on haussa perhekalenteri vuodelle 2018. Jospa vihdoin saataisi perheen aikataulut jonkinlaiseen järjestykseen ;)

    VastaaPoista

Ilahduta kommentillasi!