Instagram @sarkkuk

tiistai 22. joulukuuta 2015

Hommat hanskassa, ja hanskat hukassa

Onko joku muu, kellä on joulukiireet vasta alkamassa? Lahjat hankkimatta, joulukuusi vielä metsässä, Joulupukinkin tuleminen vielä vähän kysymysmerkkinä?


Jos joku vielä ihmettelee, että miten se nyt niin kiireistä on, niin voin sanoa, että älkää ajoittako mitään remonttia ja vauvan syntymää samaan aikaan! Tai remonttia, työttömyyttä ja kotiäitiyttä. Kiirettä piisaa ja rahat on tiukilla. Sen sijaan, että ehtisi asioida jouluostoksilla, niin meillä asioidaan rautakaupassa ja mietitään paneelien väriä ja ostoajankohtaa... Ja muutetaan remonttisuunnitelmia vielä h-hetkellä, ja aletaan fiksailemaan valaistussuunnitelmaa uudelleen. Isi kysyi, että aijonko hankkia poroa tai hirveä joulupöytään, ja että olispa kiva jos savustettaisiin kalkkuna. Olin kyllä saada hepulin, että kaksi päivää ennen aattoahan näitä on nyt hyvä alkaa miettimään ja kun penniä venytetään muutenkin.

Kyllä silti vielä luotan, että saadaan joulu järjestettyä. Ehkä nyt en ehtinyt niitä suunnittelemiani jouluverhoja ompelemaan ainakaan tälle vuodelle, ja yläkerran suursiivous saattanee jäädä odottamaan parempia hetkiä. Mutta ainakin kaksi joululaatikkoa tein jo "ohimennen" pakastimeen ja piparkakutkin on koristeltu aikapäiviä sitten (ainakin osa niistä). Ehdin vielä tehdä The Soodataikinan (FB-jouluryhmän villitys) ja askarrella muutaman tähden, Sn muovaillessa vieressä (sitä taikinaa olikin sitten joka paikassa). Suunnitelma onkin laittaa tyttö askartelemaan vielä kimalteilla, niin saapi äiti sitten hössöttää rauhassa vielä viimeiset hetket!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!