Instagram @sarkkuk

tiistai 4. elokuuta 2015

Ristiäisissä

Sunnuntaina oli Sn ja "pikku-ukkelin" pikkuserkun ristiäisjuhlat.



Kasteen suoritti erittäin mukavan oloinen naispappi. Kauniisti puhui ja poika sai hienon nimen. Ennen kasteen aloittamista sai jokainen vieras arvata pojan tulevat nimet äidin kertomien vihjeiden perusteella. Itse arvasin toisen nimen oikein. Vain yksi vieraista sai etunimen oikein, se onkin harvinainen nimi, en ole aikaisemmin kuullutkaan.


(Melkein jopa harmitti, etten kuulu kirkkoon, että saisi yhtä juhlavan tilaisuuden. Mutta en kyllä pelkästään "tavan vuoksi" liittyisi takaisinkaan.)


Sain syyn ostaa Slle uuden prinsessamekon. Lähikaupassa olen pitkään katsellut yhtä mekkoa ja nyt siellä oli vielä alen lisäalennukset. Edellisemä päivänä oli nämä kaikki mekot menneet, seuraavana päivänä oli kuitenkin ilmestynyt kaksi mekkoa lisää koossa 80 ja se näytti sen verran reilulta, että ostin.

Takki Pomp de Lux | Mekko Play Zone | Kengät kirppislöytö




Pappi tilaisuuden jälkeen sanoi minulle, että teillekkin näkyy olevan vauva tulossa. :))) Joku voisi loukkaantua. ;) No, sanoin että saatiin jo, viikko sitten. :D (Muut juhlavieraat ihmettelivät, että siellä minä olen juhlissa jo kuin mitään ei olisi tapahtunutkaan!) Siitä puhe sitten kääntyi, että joko ollaan päätetty ristiäispäivä, kerroin suoraan, etten minä kuulu kirkkoon ja isi on muslimi, niin nimiäiset pidetään.



Pikku-ukkelimme jaksoi kyllä nukkua pitkään, heräsi vain vähäksi aikaa syömään ja niin, että saatiin hänetkin esiteltyä sukulaisilleen. Kovasti on kuulemma isänsä näköä.



Isäntäväki oli panostanut tarjoiluihin, hyvää oli! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!