Instagram @sarkkuk

sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannus

Keskikesän juhlaa vietettiin ihan vaan kotosalla. En tiiä miten muuallam, mutta meillä ainakin on aurinko paistanut läpi juhannuksen. Lämmön vastapainoksi onkin sitten saanut olla myös sääskien ja mäkäräisten syöttinä, eli ei tämä Suomen kesä nyt niiiin täydellinen ole.



Kävin muka aatonaattona hoitamassa alta pois kaikki ruoka-ostokset, mutta miten voi olla, että aina sitä jotain unohtaa - esim. kahvinkeittimen suodatinpaperit?? Niitä piti sitten lähteä vielä aattona metsästämään, ja totta kai matkalla kertyi ties mitä heräteostoksia. Ja siltikään ei ois grillailuista tullut yhtikäs mitään, kun isi ilmotti vasta kolmen maissa iltapäivällä, ettei meillä muuten ole grillihiiliä... Eli niitä piti vielä erikseen lähteä ostamaan huoltsikalta. Saatiin aattona kans päivävieraita eli lämmitettiin päiväsauna, sitten pystyki loppupäivän rentoutumaan, saunan terassilla istuskellessa aurinko paistoi juuri sopivan lämpimästi.







Illalla seitsemän jälkeen pystyttiin sitten grillailemaan ja syömään (meidän toinen osapuoli täällä viettää erästä uskonnollista juhlakautta), ja olemaan hyttysten syöttinä...





S oli vähän väsynyt illasta, kun ei malttanu päikkäreitä taas nukkua ku max. vartin verran. Eipä siinä, olin kyllä itekki väsyny eikä tosiaan jaksanu mitään keskiyön aurinkoja odotella. Yöllä S jakso vasta puoli viideltä herätä ja kipittää äitin kainaloon. Ite en taas sitte saanu heti unta vaan valvoskelin tunnin ajan.




Juhannuspäivänä käytiin Sn kanssa läheisessä leikkipuistossa vähän leikkimässä ja oleskeltiin aika paljon pihalla muutenkin. Illalla taas grillattiin melko samalla setillä, tällä kertaa muistin jopa perunat.




Semmosta tällä kertaa!

3 kommenttia:

  1. Onko S myös samaa uskontoa kuin isänsä? Mikäli ei/on, niin miten päädyitte ratkaisuunne? Kaksikulttuuriset perheet kiinnostaa minua kovasti ja olisi mukava lukea enemmänkin asiasta blogistasi, vaikka ymmärrän, ettet keskitykkään siihen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei ole, on ns. uskonnoton eli ei ole kastettu tai muuten luokiteltu mihinkään uskontokuntaan. Yhteinen mielipide on, että itse saa valita mihin uskoo, kumpikin vanhempi saa kertoa omasta vakaumuksestaan ja lapsi uskoo jos uskoo. Omasta puolestani saa tosiaan tehdä itse omat ratkaisunsa myöhemmin.

      Laitan harkintaan, jos joskus valottaisin asiaa enemmän blogissa! :)

      Poista
    2. Ei ole, on ns. uskonnoton eli ei ole kastettu tai muuten luokiteltu mihinkään uskontokuntaan. Yhteinen mielipide on, että itse saa valita mihin uskoo, kumpikin vanhempi saa kertoa omasta vakaumuksestaan ja lapsi uskoo jos uskoo. Omasta puolestani saa tosiaan tehdä itse omat ratkaisunsa myöhemmin.

      Laitan harkintaan, jos joskus valottaisin asiaa enemmän blogissa! :)

      Poista

Ilahduta kommentillasi!