Instagram @sarkkuk

keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Miikkareilla

Neljäs kerta toden sanoo. Tänä keväänä on nimittäin tullut neljä kutsua Me&I -vaatemalliston kutsuille, aiemmin erinäisistä syistä en ole päässyt paikalle. Nyt kuitenkin priorisoin kutsut ensisijaiseksi menoksi kun serkkuni ja lapsen kummi ne järjesti, eli päästiinpäs ihailemaan myös tämän malliston vaatteita.


Alkukeväästä kun mallistoa kattelin, niin kissaprintit nousi suosikeiksi ja niitä vähän lähdinkin ostamaan toiveissa, ettei kaikki olisi jo loppuunmyyty tässä vaiheessa kautta. Livenä kissat näytti vielä ihanemmilta, turkoosi kissakukka-tunika oli "pakko saada" -ostos. Naistenkin mallistossa oli kivoja juttuja, joita moni kutsuilta sovitteli ja osti, mutta ite en nyt taas osannu asennoitua niin, että tarttisin itelleni yhtään lisää vaatetta.


Tietysti kävi niin, että ne minun pakko saada -jutut oli muidenkin mielestä haluttuja, eli kaikki pienet koot oli loppu! Esittelijällä oli kissatunikaa mallina 98/104 ja se oli pienin vaihtoehto, ja hän siitä suostui luopumaan. Ajattelin vielä jos huutelis jollain kirppispalstalla, olisko kellään numeroa pienempää vaihtaa. Keltaisen kissa-T-paidan ostin ajatuksella, että se menee seuraavallekkin käyttäjälle. Vielä ostin toisen tunikan, kun neitimme sitä ilomielin sovitteli eikä ois poiskaan antanut. Omenamatotunikastakin oli pienet koot loppu, esittelijällä oli sopivasti meidän koko 86/92 josta hän myöskin suostui luopumaan. Pienelle tulokkaallekkin koitin katsella jotain, mutta en kuitenkaan osannu ostaa bodya lyhytaikaiseen käyttöön.


Kummipoika heräsi sopivasti päikkäreiltä ja hänellä oli jalassaan ruskearaitaiset housut, jotka näytti kivalta. Niistäkin oli pienet koot loppu ja ostin koon 74/80 - taitaa mennä meidän neidillekkin vielä nyt kesähousuiksi.


Yhdet housut kuitenkin vielä ostin Slle, ja meillä kun miikkareiden pinkkejä housuja on useampia erilaisia, valitsin unisex-tyyliin ja T-paitaan mätsäävästi mustat housut koossa 86/92. Melkoinen saalis siis taas!


Ja varasinpa itellekkin taas kutsut. Uusi Me&I-mallisto julkaistaan 12.8. ja pidän itse kutsut ensimmäisten joukossa heti seuraavana viikonloppuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!