Instagram @sarkkuk

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

3. neuvola ja rakenneultra

Menneelle viikolle juuri raskauden puolivälin ohitettua sattui sekä neuvolakäynti että ultra, joten tässäpä niistä kuulumisia. Kuvituksena viimein masukuvia! (Pahoittelut että niissä näkyy ruma naama :D )

23.1. Rv 16+0
(Rv 20+4) Neuvolassa tuttuun tapaan otettiin verenpaine ja paino. Paineet oli 109/73 ja p. 64, terkkari kysykin huimaako mua koskaan. Siihen arvelin, että taitaa mielihalu salmiakkiin kompensoida tuota johon terkkari, ettei hän voi nyt kieltää salmiakin syöntiä verenpaineen ollessa noin alhainen. (Ehkäpä juuri siksi) paino oli taas hivuttautunut ylös päin +720/viikko, mikä kuulemma oli vielä hyvä. (Ei omasta mielestäni).

30.1. Rv 17+0

Masu oli kuulemma hienosti kasvanu, sf-mitta 22 cm mikä tokalla kerralla tässä vaiheessa kuuluuki olla vähän normaalia suurempi kohdun kasvaessa alussa nopeampaa. Sykkeitä kuunneltiin ja tovin jahtaamisen jälkeen, kun anturi saatiin istukan "alle" suunnattua niin saatiin +150.

6.2. Rv 18+0
Liikkeitä on tuntunu jo muutama viikko ihan tunnistettavasti, melkosta töminää tuolla välillä on. Niistä kirjattiin ++.

13.2. Rv 19+0

Lähtiessä vielä terkkari arveli, että jos hänen pitäis arvata sukupuolta, niin sykkeiden perusteella se vois olla tyttö. Vähän semmonen fiilis sitten itellekkin siitä jäi.

20.2. Rv 20+0

Rakenneultraan (rv 20+6) olin aatellu että mentäis kahestaan  mutta mulla olikin vp ja isi töissä eli menin siis yksin. Tutkittiin ensin pää, jota ultraaja tutki pitkään ja sano, että palataan sinne vielä lopuksi, koska ei saa jotain mittaa kunnolla.

27.2. Rv 21+0

Muualla olikin kaikki kunnossa, ja keskikäyrällä kuulemma mentiin. Sikiö vastasi viikkoja päivälleen. Painoarvioksi tuli 392 g. Kuvista ei saatu kovin hyviä kun vauveli oli justiinsa selkä eellä eli sivuprofiilia ei tällä kertaa saatu.



Lopuksi tosiaan palattiin päähän ja ultraaja haki toisenkin lääkärin paikalle. Selvisi, että pään molemmilla puolilla on n. puolen sentin mittaset pleksus kystat. Kuulemma ovat harmittomia ja ei tarvi huolestua, niitä kuulemma silloin tällöin näkee ja 99,9% häviää ennen 28 viikkoa. Vissiin tuo oli siinä ja siinä, että seurataanko, mutta varmuuden vuoksi varattiin kontrolliaika sinne 28 viikon tuntumaan.

Sukupuolta lopuksi kysyin ja kyllä siellä jotain kuulemma näkyi. ;) Mutta saatan pitää jännitystä hetken yllä täällä blogin puolella. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!