Instagram @sarkkuk

lauantai 7. helmikuuta 2015

Liikunnat tammikuu

Entinen sohvaperuna täällä terve! Pitkästä aikaa liikuntapäivitystä, kun on jotain mitä päivittää. Otin itteäni niskasta kiinni joulun jälkeen ja pakotin itteni liikkumaan, ikuinen haave ois löytää sillekkin lisää aikaa (=lapsenvahti) mutta näillä mennään nyt mitä on.


Alotin siis helpoimmasta  päästä ja aloin käydä uimassa. Työpäivän jälkeen oon nyt sitte ruukannu käydä perjantaisin. Lisäksi saatiin viimein sitä lunta, ja lisää lunta ja vielä lisäö, eli ei ollu enää tekosyitä miksi ei vois hiihtää. Jonku lenkin oon siis käyny heittämässä. Ekalla kerralla vajaa 3 km oli jo koitua liian isoksi palaksi, mutta vitosen lenkki meni jo kerran mäkisessä maastossa ja laakeella kankaallakin vajaa tunteroinen tuli hiihdettyä eli eiköhän se kunto siitä nouse. Haba on kans kasvanu lumitöissä tälle talvelle...

Ruokapuolellakin oon jotakuinkin terästäytyny. En oo pystyny luopumaan salmiakista, jota edelleen valitettavasti on pakko saada päivittäin, mutta vastapainoksi oon surautellut smoothieita ja syöny salaatteja.


Näillä eväillä kohti kevättä!

5 kommenttia:

  1. Oi, kaipaan kyllä liikuntaa tosi paljon nyt kun ei enää oikein pysty. Hiihtänyt olen viimeksi ala-asteella, mutta sekin on nyt ollut jo toiveissa! :D

    Toivottavasti liikuntainto pysyy! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juurikin tuo että kun jonkun aikas makas sohvalla (pakostavtai laiskuudedta...) niin itelle saa aikaan oöon, että nyt on pakko liikkua. ! Hiihdosts on aika monella traumat koulusta, en itrkkään alottanu ku pari vuotta sitten vuosikausien tauon jälkeen ja parempaa kunnonkohottajaa saa hakea!

      Toivotravasti sinullekki koittaa paremmat ajat ja pääset liikkumaan! :)

      Poista
    2. Juurikin tuo että kun jonkun aikas makas sohvalla (pakostavtai laiskuudedta...) niin itelle saa aikaan oöon, että nyt on pakko liikkua. ! Hiihdosts on aika monella traumat koulusta, en itrkkään alottanu ku pari vuotta sitten vuosikausien tauon jälkeen ja parempaa kunnonkohottajaa saa hakea!

      Toivotravasti sinullekki koittaa paremmat ajat ja pääset liikkumaan! :)

      Poista

Ilahduta kommentillasi!