Instagram @sarkkuk

perjantai 30. tammikuuta 2015

Kuinka pitkä on 1,5 vuotiaan muisti?

Ollaan nyt käyty Sn kanssa parisen kuukautta uimassa tuossa lähihallissa. Sunnuntai-aamuisin siellä on perhevuoro eli monitoimiallas leluineen on lasten käytössä. Varhaisesta kellonajasta huolimatta kyllä siellä aina useampi pieni polskija on uimassa. Tokaa kertaa kun mentiin, niin hoksattiin tutunoloinen tyttö. He kohta tulivat meiltä kysymään, ollaanko tuttuja - tytöt siis olivat hoidossa samassa päiväkodissa ja kyllähän he toisensa heti tunnistivat. S heti otti mallia vähän vanhemman tytön uimatempputaidoista ja kotona sohvalla jo esitteli uimahyppyjään.


Nyt parilla viimeisellä käynnillä ei tätä toista tyttöä ole näkynyt. S myös itse vaihtoi hoitopaikkaa muutama viikko sitten ja olisi mukava, jos vanhoja kavereitakin edes joskus näkisi. Olenkin aina mennessämme sanonut Slle, että onkohan tämä tyttö kans taas uimassa. Viime kerralla ei tosiaan ollut. Leikimme kahdestaan ja laitoin Sn uimapatjalle istumaan ja heti S kysyvästi sanoi tämän tytön nimen. Sama toistui hieman myöhemmin, kun laitoin hänet uudestaan uimapatjalle ja taas S kysyi tätä tyttöä nimeltä. He kun yhdessä muutaman kerran menivät istumaan patjan päälle.


Todistettavasti S siis yhä muistaa kaverinsa, vaikka ei ollut tätä ollenkaan nähnyt kahteen viikkoon. Pistää miettimään, mitä kaikkea tuon pienen ihmisen muistiin aina jääkään monista pienistä asioista, joita ei välttämättä itse edes tajua. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!