Instagram @sarkkuk

torstai 30. lokakuuta 2014

Rokotetutkimuksesta

Käytiin eilen taas rokotetutkimuskäynnillä.


Tällä kertaa olikin nopea käynti. Tarkistettiin meidän päiväkirjasta, oliko ilmennyt mitään oireita, ja otettiin verikoe. Sitäkin varten laitoin puudutteen käsitaipeeseen kotoa lähtiessä, eli ei pitäisi sattua - silti neiti pirautti pienet itkut, lähinnä kai koska häntä kolme ihmistä joutui pitelemään paikoillaan ja tilanne tympäsi sen verran. Sillä sipuli tällä kertaa ja nyt ootellaan seuraavaa käyntiä tehosterokotteineen hamaan tulevaisuuteen, ensi kevääseen saakka.


Oireita meillä ei tosiaan rokotteista tullut sen kummempia, paitsi jotain epämääräistä näppylää noin 10 päivän tienoilla. Mutta sekään ei ollut välttämättä juuri rokotteista johtuvaa, koska oli täysin erilaista mitä ois pitäny olla. Sellasta nokkosihottuman kaltaista, vaaleaa suurta näppylää ja ympärillä punotusta, joka parin päivän ajan tuli ja meni. (Toisaalta en kyllä keksi mistä muustakaan se ois voinut johtua..)


Lämpöä tuossa tosiaan piti mittailla reilu kuukauden ajan, ja eipä sitä tietenkään joka ilta muistanut, eikä aina jaksanutkaan mitata. Yritin sen mittauksen ajottaa nukkumaanmenolle, mutta ei paljon auttanu, kun neiti heräili siihen kun sitä mittaria yritti tunkea kainaloon. Eikä se siellä tainnu aina ollakkaan mittarin lukemista päätellen. Epäilin jo jossain vaiheessa mittarin olevan rikki, joten piti tarkistusmitata toisella mittarilla, mutta aina ne lämmöt jäi jonnekkin alle 36 asteen?! No, ainakaan ei vaikuttanu kuumeiselta tai muutakaan.


Käytiinkin tutkimusten jälkeen shoppailemassa, ja päätin näköjään alottaa jo jouluostostenkin teon hyvissä ajoin! :) Tuosta tytöstä tulee kyllä hyvä kaveri äitille shoppaileen, niin hyvin jakso taas istua ostoskärryissä ku äiti kierteli joka rekin ja käytävän. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!