Instagram @sarkkuk

keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Kesäkiri vk. #4

Kuva

Aloituspv: 14.4.
Paino vk. 4: -0,7 kg (-0,4 kg)
Projektin alusta: -1,1 kg


Vihdoin kuukauden jälkeen tuloksia alkaa näkymään. Projektin puolivälissä ollaan, ja ihan hyvin tavoitteessani siihen nähden, ettei kahteen viikkoon tapahtunut mitään. Nyt jatketaan samaan malliin vaan! (Kiloklubin seurannan mukaan tavoitepainoni olisi saavutettavissa 1 viikossa, eli jännätäänpäs vähän ensi viikon tuloksia.)

Liikunnat:
Ma: Pyöräily kokoukseen ees-taas yht. 14,4 km 50 min
Ti: -
Ke: Vaunukävely 4 km 50 min
To: Vaunukävely 3 km 35 min
Pe: Kuntosali 40 min
La: -
Su: -

Ihanat kevätilmat sai minut liikkeelle, ja käytiin pari vähän rauhallisempaa vaunukävelyreissua. Salille raahauduin perjantaina, ja tuntui kyllä melkoiselta pakkopullalta alusta loppuun. Kun S vielä Fressin lapsenhoitoparkissa näkyi haluavan tulla portin läpi pari kertaa, niin luovutin lyhyeen. Ei se aina onnistu. Loppuviikon satoikin vettä ja oli muuta puuhastelua, niin liikunnat jäi viikonlopun osalta nolliin.


#Syntilista:
Ma: Pari palaa limettikakkua kokouksessa
Ti: -
Ke: -
To: -
Pe: Pieni pala pullapitkoa + omenahyvettä perhekahvilassa
La: (Sokeritonta suklaata)
Su: Pari vaahtokarkkia, Äitienpäiväkakkua

Hyvinhän se viikko lähti käyntiin - kunnes illalla kokouksessa oli tarjolla törkeän hyvää kakkua, ja minähän en kakkuja jätä syömättä! ;) Samaa kakkua päätin muuten sitten tehdä äitienpäiväksi, hiukan kuitenkin keventäen alkuperäistä reseptiä, mikä olikin fiksu veto siihen nähden, että ite jouduin syömään taas melkein puoli kakkua (no pitihän sitä maistaa ensin, ettei se ole vaikka myrkytetty). Viikko meni kaiken kaikkiaan kuitenkin hyvin siihden nähden, että monenlaista houkutusta olisi ollut tarjolla, mutta söin ne, mitä olin etukäteen suunnitellut eikä sokerinhimo jäänyt päälle. 


Herkuttelun vastapainoksi oon yrittänyt keventää muita syömisiä, eli salaattia lounaaksi tai päivälliseksi, ja smoothieita aina, kun jotain hyvää tekee mieli.

Oon worst blogger ever, kännykkä on edelleen huollossa, enkä ikinä muista kuljettaa kameraa mukana, joten kuvia reippaasta liikkumisesta ulkosalla ei ole...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!