Instagram @sarkkuk

perjantai 25. huhtikuuta 2014

Päivä vaatestoksilla

Eilen piti käydä heittämässä puhelin takuuliikkeeseen (eli nyt ollaan sitten ilman älyllistä puhelinta jonkin aikaa) ja ehkä kirppiksellä katsomassa, mutta päräytettiinkin siskon kera ex tempore läheiseen kauppakeskukseen. Niinhän siinä kävi, että en itselle osannut katsella yhtään mitään, vaan jalat vei koko ajan lastenvaateosastolle ihastelemaan niitä kaikkia ihania pieniä prinsessahepeneitä, mitä siellä olikaan. Nude/persikka ja ihanat tyllit taitaa olla tämän kevään hitti. Maltoin mieleni, kunnes pääsin Metsolat-liikkeeseen ja siellä oli rekki täynnä alevaatteita.

#cat photobomb
Slle löysin 74/80 kokoa olevan mustan tunikan, joka toivottavasti menee vielä kylmempinä päivinä tälle keväälle, ei välttämättä enää syksyllä, oli aika naftin oloinen kuitenkin. Mutta löysin jotain myös itselleni: Boob-imetyspaidan. Kokoja ei oikein ollut, mutta parempi löysä kuin liian tiukka? Hyviä imetyspaitoja kun on niin hankala löytää, varsinkaan edullisesti (aikaisemmat oon tainnut kaikki ostaa kirppikseltä). (Ja kyllä se S vielä lupsuttaa tissiä varmaan jonkun aikaa, sisko kun ihmetteli, että vieläkö noita tarvii :D ).

Myöhempi kirppisreissu ei tuottanut tällä kertaa tulosta (paitsi löysin kaksi kissapulloa puoleen hintaan, kait sitä sitten joutuu alkaa niitä taas keräilemään?). Seuraava etappi oli kuitenkin vaatekutsut, ja yllätin itseni nyt kerrankin ja tilasin jotain itselleni.
Keyla-mekko L&B
Ihailin tuota mekkoa jo kun sen ensimmäisen kerran näin, ja nyt kun taas tunsin sykähdyksen sydämessäni, niin aivan pakko se oli saada nyt, kun kokoja on vielä jäljellä. Pienin koko on tosiaan jo loppuunmyyty ja tunikoissa molemmat XS ja S, eli jos tuo S ei vaan ole liian suuri, niin se tulee minulle. Kotona kun uskaltauduin isille kertomaan tilanneeni itselleni kalliin mekon, hänpä tuumasi vain ettei se ole kallis lainkaan, ja jopa aikoi sen maksaa. (Itseä kyllä tuo hinta hiukan kirpaisee, onhan se noin 10% minun "tuloista"). Lastenvaatteiden kohdalla maltan vielä mieleni alennusmyynteihin. Saatiin kuitenkin vielä lähtiessä kummitädiltä lahjaksi ihana prinsessamekko ulkomaan tuliaisina.



Ja jotta vaatekaappiin ei varmasti jäisi taas yhtään tyhjää tilaa, sain viimein hakea sen aikaisemman Pompin tilaukseni kotiin saakka. Eli tässäpä viimein paljastus, mitä tuli tilattua niiltä taannoisilta Pomp De Lux-vaatekutsuilta.

Hobart Little T-Shirt (80) ja Lucknow Little Skirt (80) | Pomp de Lux

Eli ei mennyt kenenkään arvaus ihan nappiin, vaikka hyviä arvauksia olikin. Päädyin lopulta valitsemaan jotain mahdollisimman monikäyttöistä, eli mikä menisi sekä arkeen että juhlaan ja erilaisten asusteiden kanssa. Tuosta kun helposti ylä- ja alaosaa vaihtelemalla saa ihan erilaisia asuja aikaan.

2 kommenttia:

  1. Voi että noi pomp de luxin (kaikki!) vaatteet on niiin ihania ❤️

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö vaan, vieläkin harmittaa, ettei lottovoittoa ole tullut ja ostaisin kaikki vaatteet sieltä! :D

      Poista

Ilahduta kommentillasi!