Instagram @sarkkuk

perjantai 18. huhtikuuta 2014

Kesäkiri

Nyt otetaan loppukiri kesäksi.


Pieces of Miracles -blogin Essi haastoi lukijansa kahdeksan viikon Kesäkiri-haasteeseen. Yllytyshulluna mun on ehkä pakko osallistua tähän. Hihkaisinkin heti kommenttiboksiin olevani mukana. Tämä 8 viikkoa osuu sikäli hyvään väliin, että kesällä noita juhlia on tiedossa varmaan joka viikonlopulle, eli sitten löysätään ja kunnolla.

Jo seuraavana päivänä alkoi mietityttää, luistanko sittenkin hommasta... Seuraavina päivinä kun aamulla homman aloitin, niin jo illasta meni suunnitelmat ihan reisille. Virpojille ostetut suklaamunat houkutti kummasti pöydän reunalla. Meillä kävi kaksi naapurin muksua virpomassa, sinne niitä munia sai menemään kourallisen, mutta kourallinen jos ei useampikin meni sitten kyllä tämän äidin suuhun päivän mittaan. *Hups* Mutta se oli semmoinen viimeinen herätys - tälle napsimiselle on pakko tehdä jotain, eli kovat keinot käyttöön. Kesäkunto, here I come!


TAVOITTEET

Aloitus: Viikko 16, 14.4.2013.

Ruoka:

Minun tavoitteet ei niinkään liity laihduttamiseen, vaan enemmän elintapojen fiksaamiseen. Ruokapuolella vois pitää viimein tehdä jotain tälle joulunalusesta päälle jääneelle suklaa-addiktiolle.

Mikään ehdottomuus ei kuitenkaan koske tätä herkuttelua, eli synttärit ym. juhlan aiheet otetaan huomioon ja herkkuja syön niissä hyvällä omatunnolla, mutta mitään ylimääräisiä iltaherkkuja ja napsimisia ei tähän kesäkiriin kuulu!

Liikunta: 

Sopivasti on kalenterissa taas ilta-aikaisin aukkoja. Tavoitteena olisi saada viikkoon kuusi tuntia liikuntaa - sisältäen kaksi salikertaa sekä pyörä-, kävely- ja juoksulenkkejä. Aerobista pitäisi lisätä enemmän. Nykyisellään tuntuu, että tuota läskiä alkaa taas kerääntymään ei-toivottuihin paikkoihin, ja jos kyseessä oliskin lihas, niin en sitäkään halua liikaa. Onneksi kevätaurinko houkuttelee ulos tuoksuttelemaan raikasta ilmaa, ja eräs päivä iski hirveä hinku lähteä vesisateen jälkeen juoksemaan ulos (no en mennyt sitten kuitenkaan).

Paino:

Jos painon suhteen jotain tapahtuu, niin olkoon se noin kahden kilon kiristys tässä taas paikallaan. Se luultavasti meneekin omalla painollaan, kun vain kiinnitän huomion noihin edellämainittuihin seikkoihin.


Katsotaan, jos ehtisin jotain viikkokatsauksia tekemään. Tämä sisältäen siis ne hyvät ja pahat jutut, Nimim. Syntilista tässä karttuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!