Instagram @sarkkuk

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Kesäkiri vk. #2


Kuva

Aloituspv: 14.4.
Paino vk. 2: +-0 kg (+-0 kg)


Jotain hyvää tai huonoa: Paino se vaan junnaa paikoillansa. Hyvä siinä, ettei se nouse ja tarkoittaa sitä, että vaikka oon aikasemmin suklaata syöpötellyt, niin näköjään vaakaan se ei ole tehnyt suurempia vaikutuksia. Huonoa siinä, että jos painoa haluaa nyt tiputtaa, pitäis keksiä keinot, miten se tapahtuu.

Tähän ensimmäisenä asiana tulisi mieleen lisätä liikuntaa, etenkin aerobista. Niin juuri olen tehnytkin, kahden viikon aikana en ole käynyt kuntosalilla kuin kerran, ja muuten ryhmäliikunnoissa. Viime viikolla kävin Speed n' Sportsissa ja joogassa, ja viikkoon sisältyi myös vajaat 3 tuntia kävelyä tai hölkkää.


Pääsiäinen ja nyt tämä vappu sekoittaa minun saliaikataulut kuitenkin totaalisesti. Eilen kuitenkin lueskelin MeNaiset Sport-lehteä, ja sielläpä olikin mielenkiintoinen artikkeli liittyen ylikuntoon ja liikaan liikkumiseen. Oon kuitenkin enemmän ja vähemmän ahkerasti liikkunut nyt puolisen vuotta ilman kunnon lepojaksoa, ja sen eilisen artikkelin luettuani mieleen hiipi ajatus, että olisikohan painojumin ja vetämättömän olon taustalla kuitenkin tämä, että olisi jonkinlaisesta ylikunnosta kyse? Niin tai näin, niin joka tapauksessa nyt tulee ilmeisesti väkisinkin höllennettyä aikatauluja salin puolella, ja jos arkilenkitkin ottaisi päinvastoin kuin ajattelin, niin kävelyn kannalta ja kokeilisi, jos taas viikon-parin jälkeen alkaisi sitä energiaa jälleen löytymään.

Kävelyllä luonnossa: Luontoeläin auringossa.
Mitä tulee ruokapuoleen, niin herkkujen määrä on kyllä vähentynyt ja ainoastaan tiedossa olleet kahvihetket on sisältyneet viikkoon. Ja tottakai silloin kans niitä syödään, kun saa! ;P Mutta kotona en ole yhden yhtäkään suklaata syönyt, siitä huolimatta, että koko ajan koetellaan - pääsiäissuklaat tietysti on olleet puoleen hintaan ja ai että on kysynyt itsekuria niiden edessä.

Se, mitä jo aikaisemman kesäkirikatsauksen kommenteissakin neuvottiin, niin pitäisi vaan ottaa nyt käyttöön. Eli pitäisi kiinni siitä säännöllisestä ateriarytmistä, ja tämä tarkoittaa kohdallani sitä, että muistais pakata laukkuun myös omat eväät, eikä vain vauvan. Tämä monesti unohtuu ja välillä sitä huomaa olleensa puoli päivää syömättä. Siinä on kyllä sitten verensokeri jo niin alhaalla, että kotiinpäästyä pinna kiristyy ja suuhun eksyy helposti se, mikä vaan on heti käden ulottuvilla. Makeanhimon korvikkeena oon nyt palannut jälleen smoothieiden, banaanipannareiden sekä hedelmillä ja marjoilla tuunaamieni rahkojen pariin. Ja muuten mitä huomasin, niin jätän nyt pois myös kaikki proteiinijuomat ym. jos ei tarkoitus niitä ole syödä nimenomaan herkkuina. Join treenin päätteeksi yhden palautusjuoman ja yllättyneenä makeudesta vasta hoksasin katsoa ainesosaluetteloa. Järjettömän määrän sokeriahan se sisälsi, eli jos jokaisen liikuntakerran päätteeksi tuommoisen vetäsis, niin ei ole pian siitä liikunnassa kulutetusta energiasta mikään hyödyksi. Eli ei aina kannattais tuijotella vaan mainostekstejä, vaan oikeasti katsoa, mitä tuote sisältää.




#Syntilista
Ma: Ristiäisissä täytekakkua, pulla, pari keksiä, suolaista piirakkaa.
Ti: Maxim Mansikka-proteiinijuoma
Ke: -
To: 2 hedelmäkarkkia (kaupan kylkiäiset), Vaatekutsuilla keksi, lettuja kera mansikkahillon, kermavaahdon ja Vanilja-halvan, muutama suolakeksi tuorejuustolla.
Pe: Perhekahvilassa pari voileipäkeksiä tuorejuustolla. EDIT 4.5.:"Pieni" unohdus, koitin näköjään unohtaa paheeni. ;) Illalla grillailtiin kavereiden kanssa, eli hiukan grilliruokaa (sis. mm. 1,5 makkaraa, sieniä ja aurajuustoa), RANCH-sipsejä liian paljon, yksi drinkki (jonka jälkeen mies kommentoi minun olevan kännissä, ja kuulemma vaan ryyppään vaan aina kavereiden kanssa...)
La: -
Su: -


Näine ajatuksine taas, projekti jatkuu!
Kellään heittää vinkkejä, mitä keinoja painojumiin voisi kokeilla?
(Kaloreita en laske, ihan jo periaatteesta)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!