Instagram @sarkkuk

keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Kesäkiri vk. #1

Kuva


Aloituspv: 14.4.
Paino vk.1: +-0 kg

Kesäkirihaaste on lähtenyt mukavasti käyntiin. Paino on viikon aikana seilannut ylös ja alas, viikkopunnitus joka unohduksesta johtuen päätyi keskiviikkoaamulle (järkevin punnitusaikahan on muutenkin ke-to), näytti aika lailla plusmiinus nollaa.


Liikuntaa on tullut kivasti harrastettua, vaikka pääsiäisen ajan salin ovet pysyi kiinni ja minulle isin vanavedessä tuli muuta viikko-ohjelmaa suosikkijumppani päälle.  Salilla kävin kerran. Viikonloppuna oli kuitenkin ihanat keväiset ilmat, niin että oli pakko käydä happihyppelyillä hermoja tasaamassa vaunukävelyillä, viimeisimmällä tuli tehtyä pitkästä aikaa kunnon juoksulenkki. Harmi vaan, että mun juoksukengät taisi tulla tiensä päähän, sen verran nimittäin hiersivät jalkaa ja ilmeisesti siksi selkäkin kipeytyi, eli ei ole noista lenkille enää. Jahka tässä rikastuu joskus, niin pitäis ostaa uudet kengät.


Vaikeinta haasteessa on tähän asti ollut sokeri-/herkkukoukun selättäminen, ja nyt aletaan olla voiton puolella. Maanantaina en muistanut asiaa ennen kuin käsi oli jo käynyt pöydällä olleessa suolapähkinäkulhossa ja muutama pähkinä eksynyt suuhun. Tiistaina minua koeteltiin kaupassa, kun irtokarkit oli puoleen hintaan. En voinut vastustaa tarjousta, MUTTA kiusausta pystyin, ja jemmasin karkit ylähyllylle piiloon. Keskiviikkona siivotessani taisin löytää minulta piilotetun karkkijemman... o-ou. Ei pitäisi siivota liian innokkaasti. Ja torstaina koeteltiin taas, kun toisessa kaupassa oli ne hemmetin irtokarkit taas tarjouksessa - miksi juuri nyt??? :D En ostanut mitään. Sen sijaan synttäripääsiäiskakun päälle piti nyt jotain koristusta laittaa, ja niinpä sunnuntaina syömäni vähäsokeristen kakkupalojen seassa meni muutama suklaamunanen harkitusti. KAIKEN KAIKKIAAN vaikeinta oli ensimmäiset kaksi päivää. Maanantaina en muistanut hetkellisesti koko haastetta, ja tiistaina olisi koko ajan tehnyt mieli nälissään napata suuhun jotain pientä ylimääräistä ja suklaapatukkojen kuvat vain pyörivät mielessä. Makeannälkään meni aika paljon hedelmiä ja smoothieita. Mutta kun tämän yli päästiin, niin loppuviikostapa ei sitten oikeastaan tehnyt edes sitä suklaata mieli, ja muutaman palasenkaan jälkeen ei syöminen jäänyt päälle. Tämä kertonee myös jotain riippuvuussuhteen laadusta - kyseessä on vain ikävä tapa, ei oikea addiktio.

#Syntilista:
Ma: Pari suolapähkinää
Ti: Ostin kaupasta puolisen kiloa irtokarkkeja - ja piilotin ne!
Ke: Lasi Spritea (EDIT: näin ne unohtuu)
To: -
Pe: -
La: -
Su: Puoliraakakakun seassa muutama pieni suklaamuna (minä söin varmaan neljänneksen kakusta, puolet meni pakastimeen talteen)



Tästä vaan petrataan entisestään!

4 kommenttia:

  1. Hahah huippu tuo #syntilista :DD Hyvinhän siellä kulkee jo ! Stay strong, tsemppiä Sarkku <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos tsempityksestä! Jos se tuo lista auttais kans hiukan pysymään ruodussa, kun laittaa julkisesti esille kaikki pahat teot... ;)

      Poista
  2. Siitähän tuo lähtee! Just noin. Itsekkin sokerikoukussa olen ollut aina ja tiedän kuinka vaikeaa siitä on irtaantua. Vinkkinä omista kokemuksisat sanoisin että pidä oikean ruoan syöntivälit mahdollisimman pieniä. Mulle sopii 3-3.5h välit. Niin ei tule naposteltua mitään turhaa. Ei karkkia, sipsiä, suolapähkinöitä, siis mitään! :) Itseäni hemmottelen vuorostaan lempi ruoilla. Onnekseni rakastan tonnikala-feta salaattia! <3 Jee.

    Tsemppii! Pystyt siihen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se pitäis tehdä, jos ateriavälit pysyis kunnossa niin ei tulis niin helposti noita verensokeripiikkeejä ja mielitekoja. Vähän vaan tässä arjen pyörityksessä tuppaa unohtumaan sinne omaankin suuhun lappaa ruokaa, vaikka lapselle muistaiskin aina ottaa ruuat mukaan. Tässä pitäis petrata ja aina laukkuun laittaa mukaan omiakin eväitä, jos jossakin liikkuu.

      Kiitoksia kannustuksesta!

      Poista

Ilahduta kommentillasi!