Instagram @sarkkuk

sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Buzzador: Vileda® hankaussienet

Olen Buzzador ja pääsin mukaan buzzaamaan Vileda® hankaussienistä.

Kampanjaidea - Haasta Viledan hankaussienet tuotetestissä! Puhdista grillisi, keraaminen lietesi, padat ja pannut kevät- ja kesäkuntoon Viledan hankaussienten avulla."


Paketti ei olis voinut parempaan ajankohtaan saapua. Mies tässä eräs päivä oli keittiössä, ja senhän tietää, mitä siitä seuraa. Sotkua. Isin bravuuri on keittää (vaiko paistaa?) riisiä, ja aina sama juttu: Pohjaanpalanut kattila. Päästä mies keittiöön, ja siivoa itse perässä. Kattila oli likoamassa astianpesuvedessä päivän, sen jälkeen tiskasin sen, liotin taas ja tiskasin vielä kerran... Lopulta jätin sen vinkkinä vaan vielä veteen likoamaan, eikä siihen kattilaan siltikään kukaan muu tehnyt elettäkään sitä puhdistaakseen. Palanut kökkö ei siis lähtenyt kattilasta irti millään.


Eli kun hain postista Buzzadorin paketin, tiesin heti, mihin Vileda Hankaussientä testaisin. Ja se toimi - kattila oli kuin "uusi". Täysin uutta vastaavaa tuosta yli kymmenen vuotta vanhasta halpiskattilasta tuskin ikinä saakaan, mutta se musta jankki lähti ainakin pohjasta pois!


Hankaussienet toimii siis hyvin tarkoitukseensa, vaan eipä mennyt montaa tuntia, että se sama kattila oli taas saman näkönen... Tällä kertaa apu oli onneksi lähellä, eikä kattilan pesemiseen mennyt kolmea päivää, vaan sain sen taas Vileda-hankaussienellä puhtaaksi. Tämä onkin ollut minulla käytössä tämän jälkeen paljon, esimerkiksi uunipatoja tällä on hyvä hangata, kun niihin uunissa paistamisen jälkeen tuppaa aina palamaan kiinni jotain kökköä.

Testasin Vileda Keraamisen lieden puhdistussientä meidän lieteen, josta enimmin käytettyyn on alkanut kertyä pinttynyttä likaa. Kauaa en hangannut, mutta lopputulos oli silti tyydyttävä. Tämän keltaisen sienen olen sittemmin ottanut aktiiviseen käyttöön osana siivoustoimia, juurikin tuota liettä pyyhkiessä.


Kun nyt testata kerran johonkin piti, niin tulipahan uuniakin nyt kerrankin taasn jynssättyä. Vileda® Power Inox  -hankaussieni sopii erilaisten raudasta valmistettujen tuotteiden puhdistukseen, loistava siis grillaaville ihmisille kesäkauteen. Minulla nyt ei muuta testaukseen kelpaavaa ollut kuin uuniritilä, jota en oo muuton jälkeen puhdistanut. Edellisessä kämpässä hommaan käytin saippuavillaa. Nyt jynssäsin uuniritilää Vileda® Power Inox  -hankaussienellä parisen minuuttia per puoli, ja kyllähän sillä tuo palanut karsta irtosi.



Ainut huono puoli näissä sienissä on se, että kun mulla nyt lojuu tuolla astiankuivauskaapissa näitä erilaisia hankaussieniä, niin mistä muistaa, mikä niistä kuuluu millekkin? Minä ainakin nuo käärepaperit heitän saman tien roskiin, enkä talleta niitä. Parannusehdotuksena oliskin, että sieneen voisi painattaa tai laittaa etiketin kuvan ja/tai tekstin kanssa, että mihin tarkoitukseen sieni on tarkoitettu. Tämä myös auttais tuota miestä varmasti käyttämään sieniä oikeaan tarkoitukseen. Hän oli nimittäin ensimmäisenä tarjoamassa tuota uuniritilöille ym. pinnoille tarkoitettua terässientä, kun tarkoitus oli alkaa siivoamaan jotain ihan muuta.


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
"Buzzadorina toimimisen pääajatus on juuri se, että kerrot ajatuksistasi ja kokemuksistasi eteenpäin."

Haluatko sinäkin Buzzadoriksi? 

Buzzador vie sinut ja ystäväsi moniin jännittäviin kohtaamisiin uusien tuotteiden ja palveluiden parissa. Se on ilmaista! 

Jos haluat tietää enemmän mitä Buzzadorina oleminnen tarkoittaa, voit lukea lisää täältä, ja samalla mainita minut buzzaamisen vinkkaajaksi (käyttäjätunnuksella Shine_S)
http://www.buzzador.com/fi?refstr=Shine_S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!