Instagram @sarkkuk

maanantai 9. joulukuuta 2013

9. luukku


Yhdeksännen luukun takaa aukeaa MINUN JOULULAHJATOIVEET. Siltä varalta, että oon ollut kilttinä ja pukki haluaa minuakin muistaa jollakin, jolle oikeasti on käyttöä.



1. Hiustenkuivaajaa mulla ei oo ja sekös aiheuttaa välillä päänvaivaa. Kriteerinä olisi kylmäpuhallus. Jos pukille tulee mainoslehtiä, niin tällä viikolla olisi hyvä tarjous eräässä halpakauppaliikkeessä, jos kriteerit täyttyy...

2. Uudessa asunnossamme tulee olemaan sauna, ja jotta nyt ei ihan saavista tarvitse vettä kaataa niin jonkunlainen kiulu-kauha -setti ois ihan jees (on ne tuoksutkin kivoja). Varsinkin kun tuo ulkomaan mies pitäis saada ymmärtämään, mikä sen saunan juttu oikein on!

3. Käyttöön tulisi myös erilaiset erikoiskahvit ja -teet (jälkimmäinen mielellään vihreänä ja irtoteenä).

4. Ja helpottais elämää huomattavasti, jos sen teen voisi keittää oikealla keittimellä, eikä aina syljeskellä niitä puruja suusta.

5. Suklaakin kelpaa (ei sitä bulkkikonvehtia kuitenkaan kiitos) mutta ilahdun erityisesti vähän erilaisemmista pähkinä-, siemen-, hedelmä- ym. herkuista joko päällysteillä tai ilman. + RAAKASUKLAAN valmistuspakkaus.

6. Joku hiiriköhän lie asuu tuolla mun sukkaboksissa, kun kaikissa sukissa on reikä jos toinenkin... hävettää jo kulkea niiden kanssa. :D Harvemmin ite muistaa näitä kuitenkaan sitten ostaa, eli sukkia olis mukava saada. Ja ihanat erityisesti jotkut lämpimät "yösukat", kun oon tämmönen viluvarvas.

7. Vilu tulee öisin muutenkin, ja siksi olis ihana joku hihallinen yö-/oloasu, jossa kuitenki olis imetykseen sopivasti edessä napit tai vetoketju.


EDIT://Listaa-päivitetty


Jos ei nämä toiveet auta eteenpäin, niin tarvelistalla on myös mm. kylppäriin pyykinpesukone, pyykkiteline, pesuhuonekärryt, pesuaineteline, lisäksi uus ruokapöytä (+ tuolit), kunnollinen sohva ja uus telkkari... Että jos joku sen lottovoiton vielä joulun alla saa :> Enköhän minä kuitenkin hyödynnä joulun jälkeen muiden ihmisten ylijäämää ja sukella taas tuonne kirppareiden aarreaittaan.

3 kommenttia:

  1. Toi teenkeitin on hyvä, siskolla on ollu toi jo moooonta vuotta. Ainoo on etten osaa edelleen sitä siivilän kantta aukasta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä tietää, jos Joulupukki ei muista tällä mua niin pitää itte hankkia :)

      Poista

Ilahduta kommentillasi!