Instagram @sarkkuk

lauantai 7. joulukuuta 2013

7. luukku

Seitsemännen luukun takaa löytyy viimein varmaan yksi odotetuimmista postauksista:

Sn joululahjatoiveet!

S itse on nyt tietysti vähän liian pieni sanomaan, mitä toivoisi, eli oikeasti nämä on äidin toiveita pienelle prinsessallemme. ;)


1. Erilaisia opettevaisia ja aktivoivia leluja - äänteleviä, värikkäitä, liikkuvia jne. otuksia. Esimerkiksi tuo opettavainen FP:n koira on varmaan joulun myyntimenestys, mutta samantapaisia kuuden kuukauden ikäiselle vauvalle sopivia leluja löytyy varmasti joka kaupan hyllyltä.

2. Helistimiä - hoksasin juuri, että meiltä puuttuu näitä aivan olennaisia vauvanleluja!

3. Kohta päästään isoon kylppäriin kylpemään ja saunomaan, ja siellä lotraillessa aika kuluu varmasti paremmin leikkien kylpyyn sopivilla leluilla.

4. Neiti ei vielä itse osaa varsinaisesti lukea, vaikka kaikki kirjat ja lehdet kyllä eksyykin mieluusti jo käsiin (ja sitä kautta suuhun). Kovakantisten kirjojen sivuja hän kyllä jo tutkii mielellään. Omia lapsuuden suosikkeja mukaillen olisi ihana saada niitä klassisia lasten(satu)kirjoja, joihin ei ajan hammas ole purrut - tällaisia löytää varmimmin kirppiksiä ja antikvariaatteja koluten. Myös erilaiset oppimiskirjat tulee varmasti neitiä ilahduttamaan eri aisteja aktivoivilla jutuillaan.

5. Syöttötuoli vanhan mallin mukaan taittuvana. Tämä on toivelistalla, jos en ehdi itse jostakin ennen joulua hankkimaan.

6. Vaatteita neidillä kyllä on ihan tarpeeksi ja lisää hankin jatkuvasti, mutta jos nyt välttämättä haluaa jotain pehmeää ostaa, niin koosta 74 alkaen meidän vaatevarastoa ei ole vielä täysin täytetty.

7. Talvihangilla olisi mukava vetää prinsessaa pinkissä (vauva)pulkassa - jos en tätäkin ehdi jostain nettikirppikseltä etukäteen bongata.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!