Instagram @sarkkuk

torstai 21. marraskuuta 2013

Elokuvissa


Tänään koitti jälleen kauan odotettu Vauvakino elokuvateatterissa. Oon merkannut tapahtuman ylös kalenteriin jo kuukausia sitten. Täysikuu vai mikä lie valvotti viime yönä - heräsin nimittäin joskus viiden maissa enkä enää sen jälkeen saanu unta. Siitä huolimatta meinattiin myöhästyä tuolta elokuvista, ja sai pistää ripeästi aamulla töppöstä toisen eteen, että ehdittiin ajoissa ostamaan paikkaa.


Hyvin ehdittiin ja paikkojakin oli vielä valittavaksi asti, eli sain ihan hyvät paikat "keskeltä keskeltä". Samaan aikaan oli jokin lasten- ja nuorten elokuvafestivaali, minkä vuoksi tuolla oli joitain erikoisjärjestelyitä, esim. vaunuparkki oli viereisessä salissa.


Me ehdittiin hyvin sinne sekaan saamaan vaunut. Pikku hiljaa tuonne sitten kai valui lisää porukkaa, nimittäin vaikutti siltä, että lähes joka paikka salissa oli viety, ja niitä vaunuja oli sitten parkissa ihan tuota elokuvasalia myöten.


Hyvä että tuolla oli vaipanvaihtoalustat, meillä niille oli nimittäin heti käyttöä. Vähän hazardilta vaan vaikutti tuo pöytä, oli niin liukas nimittäin, että jännäsin vähän tuon hoitoalustan pois tippumista...!


Leffana oli semmonen kuin Blue Jasmine, en vaivautunu etukäteen ees kattomaan tietoja leffasta eli olin aivan tietämätön, mitä leffa pitäis sisällään. Ja hyvä niin... Elokuvan päätyttyä mietin, että voishan tuosta elokuvavalinnasta jo lähettää palautetta, ja toisen äidin kanssa oltiin yhtä mieltä siitä, että tuo elokuva ei nyt ihan ollut oikein kohderyhmälleen suunnattu. Näyttää nyt stressaantuneille pienten vauvojen äideille elokuvaa, jossa oli suunnilleen "ranteet auki" -meininki. Ei mikään hilpeä leffanautinto, ja kuitenkin sali oli täynnä maksavia asiakkaita.


Neitiä elokuvan sisältö ei varmaan niinkään häirinnyt. Parit maitotarjoilut kun sai ja loppuleffasta unta palloon äitin sylissä, niin oli tyytyväinen leffailija. Vähän piti välillä kiukutella, kun ei saanutkaan tonkia käsiinsä äitin leffaherkkuja. Meninkin taas terveellisemmällä linjalla, eväinä oli suklaaproteiinipirtelö sekä 2xsatsumaa ja pähkinä-rusinasekoitusta.


Leffan jälkeen piti mennä kevätmammojen kanssa kahvittelemaan, mutta ei meitä sitten ollut paikalla ku kaks. Mentiin siis kahdestaan. Vielä kävin kaupungilla etsiskeleen jouluverhoja, joihin sain päähänpinttymän, tuloksetta. Jotain tarttui silti mukaan, mutta verhojen metsästys jatkuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!