Instagram @sarkkuk

tiistai 29. lokakuuta 2013

Kirjoja

Sn syntymä on saanut lehtitalot ja puhelinmyyjät valppaaksi. Oon ollu pitkään tilaamatta yhtään lehteä, mutta nyt on ollut niin hyviä tilaajalahjoja tarjolla, että muutamankin puhelinmyyjän kanssa on tullut keskusteltua aiheesta "mitäs muuta teillä olisi". (Kun nyt vain löytyisi sitä aikaa lueskella nuo lehdet läpi.) Joudun myös pyörtämään ehkä vähän ajatusmaailmaani siitä, ettei se puhelimella tavoittelu kannata. (OT: Itse puhelinmyyjänä, anteeksi asiakasneuvojana oltuani ja kokemuksesta viisastuneena minusta vain on hirveän tökeröä esim. paiskata luuri korvaan, huutaa/haistatella jne. ihmisille, jotka vain siellä langan toisessa päässä tekee työtään ehkä jonkun lisäeuron ansaitakseen). Lasten kirjakerhomainoksia on tullut postiluukusta säännölliseen tahtiin, jokaisen olen avannut ja laittanut säilöön periaatteella "tutustunpa myöhemmin ajan kanssa". Tuolla sohvapöydän alla alimmaisena nämä edelleen odottaa sitä myöhempää aikaa. Siispä eräs puhelinmyyjä sattui soittamaan alkukuusta juuri sopivaan aikaan ollessamme iltakävelyllä ja sai minulle myytyä jäsenyyden erääseen lasten kirjakerhoon.


Kolmea kirjaa ja kylpypyyhettä minulle liittymistarjouksessa luvattiin.Viime viikolla tuli ensin yksi, sitten toinen paketti. Vielä kun otin yhteyttä asiakaspalveluun, niin selvisi, että loput tuotteet olivat Postissa. (Sitä saapumisilmoitusta nyt vaan ei ikinä tullut, kyllä mua nyt oikeasti ihmetyttää nämä Postin palvelut, että mihin osa postista aina hukkuu?!)



Minähän itse oon ollut lapsena ties minkä kirjakerhon jäsen, ja oonkin ollut välillä melkoinen kirja-ahmatti (Nimim. luenpas tässä nyt viisi kirjaa päivässä). Ja haluaisin tätä mahdollisuutta tarjota myös jälkeläisilleni, kirjojen maailma kun on ihan omanlaisensa seikkailu. Vauva- ja taaperoikäiselle parasta luettavaa on varmasti tuollaiset erilaiset aktiviteettikirjat - mahdollisimman paljon erilaista pintaa kosketeltavaksi ja ääntä kuunneltavaksi. Itse ainakin muistelen haltioituneeni tällaisten parissa lapsena eniten.

 
Nyt on meidän neidille muutama kirja taas lisää kokoelmaan, joka toivottavasti hänen kasvaessaan karttuupi entisestään.
 
(Pssst... Rakas joulupukki, tässäpä sinulle vinkki pukinkonttiin!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!