Instagram @sarkkuk

torstai 25. heinäkuuta 2013

Mansikkatyttö

Pieni tytön tylleröinen kasvaa ja on jo kuuden viikon ikäinen.


Niin kuin mainittua, alkaa pienimmät 50-koon vaatteet käymään pieniksi. Tänään juuri koitin, meniskö osastolta lähtiessä neidin jalassa olleet sukat tämän jalkaan, mutta näki jo päältä päin, että aivan liia pienethän ne on. Ollaan jo siirrytty isompiin lakkeihinkin, niitä kesäisiäkin nyt onneksi voi käyttää nyt kun tuli helteet takas.


Vissiin voisi tosiaan jo muutamat pienimmät vaatteet pakata varastoon - talteen. Eihän sitä tiedä, jos neiti vielä joskus saisi pikkusisaruksia ;)

56

Siispä lipastossa alkaa olla tilaa vähän isommalle - ja syksyisämpiä ilmoja ajatellen lämpimämmälle vaatetukselle. Niitä onkin muutama taas löytynyt.

62

Siellä lauantaisella pihakirppiksellä ei montaa pöytää ollut, mutta yhdessä oli lasten vaatetta. Sieltä muutamat pienimmät ja/tai kivoimmat ostin. Iso kasa vaatetta, 7 e.


Uimapukuja kannattaa kyllä ostaa, jos ne on vaan hyväkuntosia. (Pitäiskin selvitellä, millaset jonothan niihin vauvauinteihin on...)


Hello Kittyahan nyt tulee näköjään urakalla... liekköhän kerran jo oisin samanlaisen paidan ostanutkin..?? Ei se mitään, jospa se olis ees eri kokoa.

Käytiin maanantaina kaupungillakin alennusmyynneissä tavoitteena löytää tuleviin nimiäisiin (joiden järjestelyjä en ole aloittanut ees sen vertaa, että päivän päättäisin) neidille sievä mekko. Ei löytynyt ei alennuksista, eikä normaalihintaisinakaan. Joko oli koot loppu tai ne alkoi vasta isompien tyttöjen kohdalta (80>). Tosin muutama vaihtoehto jäi hautumaan mieleen Kappahlin Newbie -mallistosta (myös minä monen muun joukossa tykkään juuri tuosta mallistosta). Meinasin jo itse asiassa sitten huutaa erään Newbie-mekon huuto.netistä, kunnes keksin katsella vielä kansainvälisen eBayn tarjontaa. Siellä tärppäsi heti, ja nyt pitäisi neidille olla tulossa oikea prinsessamekko, just sellanen mitä etsinkin...


En kuitenkaan malttanu olla ostamatta Lindexissä alennusrekissä ollutta ihanan pehmyttä takkia, kun se oli ainut jäljellä ja kokoa 56. Nyt toivon, että ne ilmat viileniskin taas, niin saisi tuon käyttöön! :)


Tänään meille tuli "etelästä" vieraita, kun neidin toinen täti kävi kylässä. Tyttö nukahti tietenkin just ennen heidän tuloaan, mutta heräsi kyllä jonkun ajan päästä hyväntuulisena ja jaksoi ihanasti hymyillä pitkän aikaa.


Ja neidiltähän ei vaatteet lopu, kun sai niitä taas lisää:


Ja kuulemma oli mummukin ostanut vaaville vaatetta. Kelpaa neidin puklailla ja tehä sitä pyykkiä äitille, kun prinsessa voi vaihtaa vaatteet vaikka monta kertaa päivässä!

4 kommenttia:

  1. Voi on kyllä niin suloisen näköinen tyttö! :)

    VastaaPoista
  2. suloinen mansikkatyttö <3 Tuo hymykuva on ihana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Neiti on kyllä entistäkin herttaisempi hymyillessään :)

      Poista

Ilahduta kommentillasi!