Instagram @sarkkuk

maanantai 15. heinäkuuta 2013

Liikunnat vk. 28

"Urheilit 5 kertaa, yhteensä 8 tuntia 50 minuuttia"
 
 
Viikon tavoitteena oli liikkua 8 tuntia, ja se nippa nappa täyttyi vaikka välissä tilanne näyttikin huonolta. Sain kuitenkin saldon täyteen kerryttämällä viikon liikunnat pääosin hyötyliikunnalla.

Jos aikaa on vähän liikkumiselle, niin arjessa ne ratkaisevat teot koostuu juurikin tuosta hyötyliikunnasta. Koska kaupassa pitää joka tapauksessa käydä, niin kun sitten kerran on jo ulostautunut, niin samahan siihen on käyttää puoli tuntia enemmän ja kiertää kauppareitti vähän tutulta polulta eksyen. Yksi syy siihen, miksi en sitä autoa tahtois - arkiliikunnan skippaa sen jälkeen liian helposti ties mihin tekosyyhyn vedoten, ja autolla kulkisi pienimmätkin reissut.

Keskiviikkona mun piti tehdä kaupungille mutka. Vaihtoehtona olis ollut hypätä talon edestä linja-autoon ja sillä matkustaa tuo lyhyt väli, mitä tästä keskustaan kertyy. Sen sijaan, koska oli hyvä sääkin, kävelin keskustaan. Matkaan meni puoli tuntia. Ja koska vauva nukkui tyytyväisenä (paria natinaa lukuunottamatta silloin, kun vaunut pysähtyi) niin kävelin keskustasta myös pois. Tästä kauppareissusta kertyi kaksi tuntia liikuntaa ja hyvä määrä kävelyä.

Perjantai-iltana tylsistytti, ja siinä vaiheessa kun muut säntää kaljapulloineen baanalle, minä päätin mennä ilahduttamaan lähimetsien sääskiä ja kävin katsomassa, löytäisinkö punaviinimarjoja. Marjasaldo oli vähäinen, linnut taitaneet viedä osansa, mutta niin vain tuostakin puskareissusta kertyi parin tunnin reissu (ja seuraavana iltana/yönä kutiavat nilkat). Vaunut kulki muuten hyvin mutaisella kinttupolulla.

Myös muutama pieni iltalenkki tuli kierrettyä. Eilen oisin mennyt taas liikuntapuistoon vähän niitä laitteita nostelemaan ja habaa kasvattamaan ylläpitämään, mutta natiainen halusi pysyä liikkeessä, eli jäi "treenit" sitten tekemättä.

Tälle viikolle on luvattu vesisadetta monta päivää putkeen. Nyt viimeistään pitäis siis niitä jumppavideoita alkaa kaivelemaan esiin. Varsinkin, kun mun selkä alkaa tuosta vauvan sylittelystä sanomaan riks raks poks, eli sitä jos jotenkin saisi jumpattua ja venyteltyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!