Instagram @sarkkuk

tiistai 2. heinäkuuta 2013

Liikunnat vk. 26

"Urheilit 5 kertaa, yhteensä 7 tuntia 30 minuuttia." 


Aika hyvin tuo vaunukävely on lähtenyt liikkeelle jo näin toisella viikolla synnytyksen jälkeen, ja yllätyinkin itse asiassa viikon saldosta. Olisin liikkunut enemmänkin, mutta tukalat helteet rajoitti tuota kärryttelyä, vaunuissa kun lämpötila kohoaa helposti liian korkeaksi, vaikka miten koittais pieniä tuuletusaukkoja sinne tänne auringolta suojassa jättää.

Oon pyrkiny alkuun noiden kävelyjen kanssa yhdistään kauppareissuja. Ja vaikka kävisin ihan lähikaupassa kilsan säteellä, niin oon kiertäny samalla pitemmän mutkan kautta, kun kerran liikkeellä jo olen. Yleensä käyn kyllä parissakin kaupassa saman reissun aikana, kun ne matkan varrelle sattuu (lue: koska olen tarjoushaukka).

Tästä on mukava jatkaa, tosin nyt riesaksi on tulleet vesisateet eikä natiaista viitsisi viedä tuonne kosteuteen. Ja jospa tähän saisi itsekkin lisättyä vaikka koti- tai puistojumppaa pikku hiljaa. YouTubesta kun löytää jumppavideoita joka lähtöön (ja onpa mulla viime syksyltä jonkunlainen "soittolistakin" olemassa). Kyllähän nyt ylävartalo ainakin taipuu, jos muut paikat oiskin vielä tuusan nuuskana.

4 kommenttia:

  1. Meijän pikkumies ei ala vaunuissa nukkumaan. Tai sellasia puolen tunnin pätkiä nukkuu maksimissaan. Rajoittaa aikalailla meidän vaunulenkkejä. Toivottavasti hoksais pian että vaunuissa on hyvä nukkua, niin pääsisin lenkille ja isojen poikien kans pihalle

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa harmi. Ootko koittanu että miten eri ajoituksien kanssa onnistuisi, esim. just syönnin päätteeksi totutella? Tuollakin naperolla vähän vaihtelee tuo viihtyminen, aluksi saattaapi ähistä ja napottaa menemään, mutta kyllä se liikkeessä sitten yleensä nukahtaa. Jos jotain ininää kuuluu, niin koitan heijata vaunuja vähän enemmän. Muutamalla tunnin lenkillä on tällekkin juuri loppumatkasta nälkä iskeny ja melkonen kitinä ja narina alkanu, siinä ei sitten auta kuin pistää jalkaa rivakammin toisen eteen ja äkkiä kotiin syöttämään toinen, ennen kuin järjetön huutokonsertti alkaa. Siinä kun ei tuttikaan enää kelpaa hiljentämään. :I

      Poista
  2. Kokeilepa Tämmösen juutuupittaren jumppia http://www.youtube.com/user/blogilates. Ainaki ite oon tykänny näistä ja siellä on vähän kaikenlaista menevästä rauhallisempaan. Nyt kun alkoi nuo Booty centterin jumpat kunnolla käyntiin niin en oo näitä hyödyntänyt.

    VastaaPoista

Ilahduta kommentillasi!