Instagram @sarkkuk

perjantai 19. heinäkuuta 2013

Käytettyä ja uutta

Monta kertaa oon varmasti täällä blogissakin maininnut, miten hankalaa mun on löytää itselleni housuja. Ihan sama onko se vaateliikkeessä, kirppiksellä tai nettikaupassa, aina sama ongelma. Jos löytää kivan näköiset noin niin kuin muuten, niin jostakin kohdasta ne ei mahdu jalkaan. Yleensä en edes löydä sovittamisen arvoisia. Sama ongelma mulla on ollut aina, sekä kymmenen kiloa isompana että "normaalikokoisenakin". Ja varsinkin nyt raskauden jälkeen. Mulla onkin ollut nyt käytössä kahdet housut: yhdet syksyllä ostetut tregginssit, jotka on kuitenkin jääneet numeroa liian isoiksi, sekä mammapuolelta ostetut jegginssit, jotka muuten on tosi kivat, mutta vyötärön resori on alkanut sekin jäämään jo liian löysäksi. (Kuka noita housujen nimiä oikein keksii?)

Viime sunnuntaina oli tässä lähellä pihakirppis, ja suunnattiin sinne kun mm. kestovaippoja siellä mainostettin olevan. Siellä olikin myymässä suunnilleen minun kanssa samaa kokoa oleva tyttö (nainen) (joka oli jostakin tutun näköinen, en nyt vaan saa päähäni mistä) ja hänen vaatteitaan. Koska paitoja mulla on kaappi täynnä, niin aloin sitten tutkiskelemaan housuvalikoimaa ja muutamia niistä sovittelemaan.


Poistuinkin sitten paikalta kaksien farkkujen, yksien suorien mustien housujen kanssa (jollasia ja jonka kokoisia oon käyttänyt muinoin yläasteella) sekä muutaman vaippaimun kanssa. Farkuissa parasta oli, että ne oli myös sopivan pituiset (lyhennetty?) tällaiselle persjalkaiselle ja istuivat kuin nenä päähän.

Olin kuitenkin muutamaa päivää aikasemmin tehnyt myös tilauksen netissä. En oo moneen vuoteen tilannut netistä mitään, kun yleensä ne vaatteet on ihan erilaiset sitten luonnossa, ja tuleehan muutamalle vaatekappaleelle hintaa postikuluineen päivineen. Nyt kuitenkin hakusessa oli muutamakin asia ja ne löysin Elloksen alennusmyynneistä. Yksi paketti saapui tällä viikolla ja toista odottelen saapuvaksi jälkitoimituksena nyt lähipäivinä.


Tässä paketissa oli mukana siniset farkut ja pinkit treggingsit. Nuo pinkit oli livenäkin aivan ihanan väriset, ja onneksi ne mahtui päälle kuin nakutettu. Oon haaveillu pinkeistä farkuista pikkutytöstä saakka (ihana 90-luku!) ja viimein uskalsin sellaiset ostaa. Sen sijaan ne farkut, jotka btw oli ihan samaa kokoa näiden kanssa, ei mahtuneet kiinni sitten millään (ja lahkeetkin oli kilometrin mittaiset). Palautukseen siis menee.

Käytetyt vaatteet 2 - Uudet vaatteet 1.

Kun nyt on syksy saapunut kesän keskelle, niin tilasin vauvallekkin jotain. Oon harmitellut kun en oo sattunut löytämään minkäänlaista kevyttä vauvantakkia, mutta nyt löysin alennusmyynneistä puuvillatakin.


Koko on 56, mutta meni hyvin juurikin muiden vaatteiden päälle ja eipä tuota nyt tarvikkaan kuin kesän ja ehkä alkusyksyn ajan viileämmille ilmoille vaunuun. Neiti Supermalli ei vaan ollut nyt oikein kuvaustuulella...


Jospa se toinenkin paketti pian saapuisi ja sen sisältö olisi mieluinen, niin pääsisi pian uutta ostospostausta kirjottamaan. Niin ja olihan huomenna taas kirppiskin tässä lähellä.


2 kommenttia:

  1. aa, kuinka tuttu ongelma onkaan tuo housukoko... jatkuu vaan, ostin just koon 42 housut eilen, ja vähän aikaa sitten kirpparilta kokoa 36. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, ei voi tämmönen tavallinen talliainen tajuta, kuinka niissä nuo koot heittelee. Ei toivoakaan, että pystyis vaan ostamaan jotain standardikokoa, kun istuvuus voi olla mitä vaan.

      Poista

Ilahduta kommentillasi!