Instagram @sarkkuk

lauantai 22. kesäkuuta 2013

Synttäreillä

Tasan viikon vanhana neiti pääsi käymään serkkutytön (ja -pojan - syntymäpäivät lapsilla on muutaman päivän välein) syntymäpäivillä ja ensimmäistä kertaa katsomaan sukulaisia.


Äitiä vähän jännitti, miten ensimmäinen hieman pidempi automatka sujuisi, etenkin kun välissä oli tarkoitus tehdä pienet pysähdykset postiin ja kauppaankin. Pahimmassa mielikuvassani tämä pikkunatiainen karjuisi naama punaisena koko automatkan.


Varmuuden varalta syötin neidille kunnon satsin maitoa juuri ennen lähtöä, ja niin tämä vain simahti saman tien, kun hänet turvaistuimeen laitoin, eikä ihan hetkeen silmiään avannut. Tulomatkallakin neiti  simahti, mutta kaupassa ollessani oli hieman aluksi äkissyt ja alkanut sitten imemään tuota istuinvyön pehmikettä :D Kaiken varalta otin tutinkin mukaan, vaikka koitan pitkittää sen käyttöönottoa mahdollisimman kauan, ettei vauvan tarvi sitä turhaan lutkuttaa ainakaan heti aluksi. Tullessani kaupasta laitoin kuitenkin tutin suuhun, ja sen se hyväksyikin ja nukahti taas.


Olipa vaan outoa ja mielenkiintosta vetää taas päälle housut, jotka ei ole puoleen vuoteen mahtuneet päälle! Ja itse asiassa nekin oli liian isot... Pitäis vissiin housuostoksille päästä! Myös se takki, jonka kaverilta ilmaiseksi sain ja jonka sopivuutta pitkään aikaan epäilin suuresti, mahtui nippa nappa päälle - mutta meni kuitenkin!





Pian se tämä meidän neitikin kirmailee tuolla porukassa mukana, vuoden päästä varmaan viimeistään koittaa jo mykertää perässä. Varmasti näistä pikkuneideistä saadaan innokkaita vauvanhoitajiakin :)



Kun nälkä iski, niin natiainenkin heräsi syöpöttelemään. Julkisella paikalla en oo suunnitellut imettäväni kuin pakon edessä, siksipä nyttenkin varustauduin tuttipullo(i)lla mukaan. Tämä onneksi osaa juoda pullostakin, vaikka totta kai se tissi onkin se parempi vaihtoehto. :)



 Neidillä oli söpö kukkamekko päällä <3

Hyvin ja rauhallisesti siis meni ensimmäinen sukulaisvierailu, joten eiköhän hän pääse toistekin kyläilemään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!