Instagram @sarkkuk

lauantai 25. toukokuuta 2013

"Vaatteet vaatteet" on mun aatteet

Jonkun iltapäivälehden lööppi tiesi kertoa, että tämä viikko olisi vietetty epävakaassa säässä, ja viikonloppuna "jopa Oulussa" päästään hellelukemiin. Jos pitää sellaista 20-25 asteen lämpötilan vaihtelua epävakaisena ja epähelteenä, niin siitä vaan. Joka tapauksessa, on Oulua hellitty ihanilla säillä ja se näkyy myös minun vaatekaapissa!



Viime viikon vaatteidenvaihtopäiviltä mukaan tarttui pari hametta. Kuvasin nyt kuitenkin sieltä hankkimani vaatteet (eihän noita nyt niin paljo ollutkaan) (oli niitä..). Tuo sininen menee tällä hetkellä päälle. Vihreä hamonen, jossa ihastuin noihin nappeihin (varmaan joku itse tän tehnyt?), odottelee parempia päiviä

Laukku, joka on ollut ahkerassa käytössä, sekä pipo ja kengät.


Ihan perus musta neuletakki viileille kesäpäiville.


Oranssi paljettitoppi. 
Mulla oli tuollanen violettina, mutta olen senkin hukannut jonnekin. :(
Turkoosi toppi.


Valkoinen paitapusero, jossa ihana tuo pitsikaulus.
Violetti huivi.




Pari paitaa, nämäkin odottamaan niitä parempia päiviä.


Pitsipusero (oon hurahtanut näihin pitseihän nyt).





Vauvallekkin löytyi muutama hyvännäköinen vaate.

Niin, sitten pääsin shoppailemaan ja nämä löysin Seppälän Outletista:


Tuon vas. puoleisen mekon/tunikan näittekin jo aikaisemmin. Se oli puoleen hintaan jotain 8 e. Lisäksi oli pakko ostaa tuo pinkki-harmaa mekko. Niitä oli enää kolme kappaletta jäljellä, ja petyin ensin, kun näin vaan S-kokosia. Sitten toisessa vaaterekissä oli yksi numeroa suurempi, ja vaikka se meni nyt nipin napin päälle, en voinu jättää tätä vaan 5 euroa kustantavaa ihanuutta kauppaan! Aikaisemminhan oon ostanut samaa mallia olevan mekon, jonka ostosta haaveilin kauan (joskus se oli vielä niin makkarankuori)! Toivon mukaan tätäkin kehtaa joskus sitten käyttää.

Eikä siinä vielä kaikki...



Lisää kenkiä! Violetit avokkaat oli sittarin poistokorissa vaan kolme euroa, eli pakko-ostos! Nuita sandaaleja etsin ihan vaan siksi, koska sairaalaan kuulemma olis hyvä ottaa mukaan jotkut omat kengät. Nuo vaikutti tarpeeksi mukavilta jalkaan, mutta niitä voi käyttää muuallakin sitten - eikä maksanut kuin vitosen.

Ja tänään vielä Siivouspäivältä (jossa myös möin muutaman oman)...


Koruja. Opiskelukaveri tekee itse koruja, ja häneltä ostin tuon ihanan herkullisen kaulakorun. En ees tykkää Englannin lakritsista (paitsi niistä sinisistä nonparellipäällysteisistä) mutta tää koru tekis mieli syödä. Tässä vähän ilmaista mainostusta hänen blogiinsa Vedenhenki, jos on kiinnostunut itse tehdyistä upeista koruista. Viereiseltä "kojulta" löysin tuollaisen "simpukka"rannerenkaan ja nappikorvikset 50 snt/kpl.


Mekko (3 e).
Mää niin toivon, että nämä ihanat säät jatkuu ja näitä mekkoja pystyis oikeasti käyttämään!
Turkoosi toppi (1 e).
 Tämähän on sama malli, kuin tuolla yllä esitelty oranssi paljetoppi. Mulla löytyy tällanenkin beigenä, mutta se on Kreikassa! Kaipasin myös jotain sinistä.


Toinen kaveri viereisestä kojusta halusi päästä eroon myös vaatteistaan, ja loppuajasta hän kehotti ottamaan ilmatteeksi mukaansa siitä, jos jotain löytyi. Tämä Mangon ihana liehuneule oli pakko adoptoija parempaan talteen!


Takkeja. Kunnon kesätakkia mulla ei ookkaan. Tuon violetin JSFN:n takin ostin toisella katselukerralla, kun se jäi kaihertamaan mieltä (3 e). Beige pellavatakki plus huivi on myöskin ilmaiseksi siltä kaveriltani. Kyllä se kohta mahtuu päälle...??

Siivouspäivältä lisäksi löytyi 50 snt maksava uusi&käyttämätön All in one -kestovaippa sekä vauvan siniset alushousut. Oishan tuolla ollut vaikka ja mitä, mutta niin kuin näkyy, niin kyllä taas alkaa vaatekaapit tursuilemaan! Mutta kun on kesä ja pitää ostaa kesävaatteita...

Kyllä mää jo ootan, että saisin tämän pallon tästä etumuksesta kohta pois ja käyttämään normaaleita vaatteita, nyt kun noita on tullut taas hankittua.


Kuvien kehykset Pixlr-o-matic

3 kommenttia:

  1. Mulla on ollut tuollainen oranssi palje-toppi, mutta oon myynyt sen joskus kirpparilla pois.. Mulla on edelleen tuollanen sininen josta pitäs päästä eroon, ku ei jotenkin sovi mun päälle enää ollenkaan..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo niin siinä monesti käy,että ostaa jotain joka sillä hetkellä näyttää hyvältä,mutta myöhemmin se ei tunnukkaan omalta... Välillä en kans tykänny noista yhtään,mutta se kun ne on vähän pidemmän mallisia eikä niin tiukkoja,miellyttää mua kuitenkin :-)

      Poista
  2. Niinhän se menee.. ja jossain vaiheessa taas saatan tykätä käyttää sitä mallia :D

    VastaaPoista

Ilahduta kommentillasi!