Instagram @sarkkuk

perjantai 17. toukokuuta 2013

Shoppailua

Menin eilen iltapäivästä pian päättyvän projektimme "kenraaliharjoitukseen". Harmi vaan että siellä jo istuessani minut tavoitti viesti, että harjoitus oli peruttu, eli se siitä. Niinpä kun kerran kaupungilla jo olin, päätin piipahtaa katsomassa remontoidun Anttilan avajaisia, josko siellä olis ollut jotain hyviä tarjouksia.

Ja pah. Mitäänhän en oikeasti ees tarttenu, niin ehkä silläkään en mitään löytänyt. Pari meikkituotetta lähti ainoastaan mukaan, kun muistin toisen ripsareista alkavan vetää viimeisiään ja minun luottokajaalin oon jonnekin hukannut jo pari kuukautta sitten toivoen sen vielä jostain ilmaantuvan. Vaan eipä oo näkyny.

Rimmel "Sexy Curves" maskara 3e / Rimmel kajaali 3,40 e.

Vaan ei ole hätä tämän näköinen, kyllä se minäkin shoppailla osaan kun vaan laitetaan tarpeeksi miinusprosentteja hinnan eteen.. Muistin että Kenkämeklarissa olis ollut loppuunmyynti, ja menin sitte sen ohitse "vilkaisemaan", jos siellä vielä olis mitään jäljellä. Ja olihan siellä. Haahuilin kaupan ympäri kolme kertaa miettien ja sovitellen, että minkä - tai siis mitkä - kenkäparit kotiuttaisin. Yllättäen iski taas "tarve" löytää kunnon nilkkurit, ja kesähän nyt tulee, eli keksin sitten että avokkaatkin "tarvin". Pyörittelin muutamaakin avokasparia käsissä miettien, ottaisinko jopa molemmat, mutta hintalappu (ja lompakon tilanne) ratkaisi sen nyt kuitenkin.

Mustat kevätnilkkurit 15,90 e.

Päätin satsata pieniin korkoihin tällä kertaa, kun ei nuo nilkkurit tuntuneet ees pahalta jalassa. Ja yhet samantyyppíset korottomat mulla on jo.


Siniharmaat avokkaat 9,90 e.

Avokkaita ja ballerinoja siellä olis ollut vaikka mitä ihania, ja vähän harmittaa jättää yhetkin ihanat ostamatta... Mutta ne olis ollut mustat, ja ajattelin kerrankin ostaa jotain muuta kuin mustaa. Paria ruskeaa kenkää kans kokeilin, mutta onneksi en niihin päätynyt - tuollahan hyllyssä mulla nimittäin nököttää unohdettuna muutamat ruskeat kävelykengät :D Mutta nämä siniharmaat tosiaan päätyi sitten mukaan, onpahan vaihtelua ainakin.


Ihana kesäsää helliikin juuri sopivasti parinkymmenen asteen lämmöillään. Eilen päädyinkin menemään yliopistolla alumnilähettiläille järjestetylle illalliselle hameen kera (puiden pientä asukriisiä, kun mikään vaate ei istu enää tän mahan kanssa). Samalla uudet nilkkurit pääsi heti kokeiluun, ja hyvinhän nuilla vaappui menemään. Oottelen vaan vielä, jos tilaisuudesta lähetettäis meille enemmän valokuvia, niin pääsen kertomaan, että mikä ihmeen tapahtuma tää taas olikaan.

Innostuin leikkimään ja käyttämään postauksen kuviin Pixlr-kuvanmuokkausohjelmaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!