Instagram @sarkkuk

keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Lounaalla Pannussa

Oltiin sovittu eilen meidän projektiporukan kanssa lounastreffit. Paikaksi valikoitui pienen neuvonpidon jälkeen Ravintola Pannu. Kriteereissä taisi ratkaista se, että siellä lounaslistalla oli salaattia, jonka eräs seurueestamme tahtoi.


Itsekin koitin valita jotain järkevää listalta - eli ei pitsaa. :D Salaattikaan ei kuitenkaan tuntunu hintansa väärtiltä ravintolassa, eikä vaihtoehtona ollutta buffetista salaattia pääruoaksi sekään innostanut, kun katsahdin, mitä valikoimissa oli. Hauskasti oli vissiin kaikilla joku ruokavaliokriteeri - yksi halus nimenomaan salaatin, toinen hiilihydraattitankkausta, kolmas jotain erikoisempaa.. Itse päädyin broileriin.

Broileri: Paistettua broilerin rintafilettä, tummaa chorizokastiketta ja paahdettuja chiliperunoita tai tikkuperunoita (10,20 €). http://www.ravintolapannu.fi

Broiskun lisäksi otin sitten kuitenkin myös alkusalaatin, koska tuo annos ei tuntunut paljon vihreetä sisältävän. No ei tuo mun salaattiannos sitä vihreää lopulta sekään sisältänyt, vaan valkkasin buffetista ruokaisammat vaihtoehdot (=rahalle vastinetta) - pienen pieniä mozzarellapalloja, pastasalaattia, jotain majoneesihässäkkää (jossa sentään jotain vihreetä pilkisti), kurkkua...

 Kesämekko Paljekirppikseltä (2 e).

Ruoka oli ok, ja sitä oli riittävästi. Tosin nuo lautasen reunalla nötköttävät ilmeisesti ihan pakasteporkkanat oli melko mauttomia. Filee maistui ihan broilerilta, ja perunat upposi kaikki. Vaan en nyt silti valitsisi tätä enää toista kertaa. Asiakaspalvelu oli hyvää, tarjoilija nimittäin otti mielellään meidän ryhmästä valokuvia, joista yksi jo eksyi projektisivumme blogiinkin.

Oon opetellut kääräisemään valkkisukkanutturan :D

Aloin sitten tosiaan pohtimaan, että millasta sellanen ruoka sitten olis, mitä varmasti ylistäisin. Ja iskipä mieleeni, että se olis kreikkalaista, tai vaihtoehtoisesti italialaista.. Sitä kun näköjään on liian hyvälle tottunut, niin ei nuo suomalaiset perusmaut (mauttomuudet) makuhermoja kutkuttele.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!