Instagram @sarkkuk

tiistai 28. toukokuuta 2013

Liikunnat vk. 21

Urheilit 13 kertaa, yhteensä 7 tuntia 50 minuuttia

Viime viikolla loppui ne Oulun korkeakoululiikunnan vuorot, eli jotain korvaavaa hommaa piti siis keksiä. Uimaan pääsin sentään maanantaina vielä eurolla, mutta keskiviikkona se ei enää onnistunutkaan. Tiskin takana myyjä sanoi, että ne vuorot on loppuneet viime viikolla, ja että he tarvii tältä liikuntavastaavalta jonkun erillisen ilmotuksen, että ne Sporttipassivuorot jatkuu. Olin jo lähdössä pois, kunnes ajattelin, että kun kerran siellä nyt olen ja siellä olis sitä vesijumppaakin, niin maksoin sitten sen normiopiskelijahinnan (2,50 e). (Maanantaina kävin siis myös vesijumpassa, mutta en sitä ihan AquaZumbaksi laskis, siksi ei ole tuossa taulukossa mukana). Mutta kotona tarkistin tuolta OKkL:n nettisivuilta, niin kylläpäs vaan siellä luki, että ne Sporttipassin euron vuorot jatkuu myös kesällä! Ihan periaatteesta teki mieli mennä antamaan asiasta palautetta (=valittamaan), mutta en sitten saanu aikaseksi, ja tuo uimahalli menikin nyt sitten remppaan, eli pitäkööt almunsa.

Perjantaina rohkaistuin sitten käymään kuntosalilla, sinnekin kun eurolla pääsee. Vähän olin aluksi öönä, että mites niitä laitteita käytetään, mutta ihan hyvät kuvaohjeethan noissa oli. En nyt mitään turhia rasitteita itelleni asettanu, katoin ensin kuvasta että mihis lihasryhmään se vaikuttaa, ennen ku ees kokeilin. Eli skippasin kaikki vatsaan kohdistuvat liikkeet, ja sen sijaan tein jalat, kädet ja rintalihaksia. Niitäkään en kovin suurilla painoilla lähteny revitteleen, alotin pienillä ja lisäsin lisää sitä mukaa kun tuntu, että eihän niissä ole vastusta ollenkaan - ja päin vastoin, jos tuntu että piti oikein puristaa, niin vähensin niitä painoja sitten sopiviksi. En ollut tuolla kuin 50 min, joka menikin sitten tosi nopeasti. Kalorivajetta lähdin nimittäin paikkaamaan Caion voittokupongilla saadulle hampurilaisaterialle (kyllä, taas)!


Mainitsinkohan muuten missään vaiheessa taas näistä Unirestan "ihanista" ruokainnovaatioista. Suolakurkut loppui kesken, eli tuonne hampparin väliin sitten ujutettiin salaattia, jossa jäävuorisalaatin lisäksi oli mm. säilykemaissia ja kikherneitä. Lisäksi salaattipöydässä oli tarjolla säilykeananas - -persikka - -maissi -salaattia... namiiiii!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!