Instagram @sarkkuk

tiistai 2. huhtikuuta 2013

28 neliöä: OH + alkovi

Jatketaanpas kämpän esittelyllä. Vaikka pieni onkin, niin parempi jakaa nämä postaukset kuitenkin osiin, niin ehkä joku jaksaa näitä jopa lukea.

Paloja olkkarista onkin vilahdellut blogissa vähän väliä, mutta miltäs tämä näyttää sitten käytännössä? Jos joku vielä muistaa, niin kämpän kaikki huonekalut hankin melko lailla ripotellen - yksi huonekalu sieltä, toinen täältä. Pala palalta tämä on tän näköiseksi muotoutunut. Nyt täällä on jo melko täyttä (=mihinkään ei mahdu enää mitään).

Extratehtävä: Kuinka monesta kuvasta bongaat Leevin? (ja missä kaikkialla Leevi tykkää nukkua?)


Yksi tärkeimmistä oli tietysti sohva, jonka ostin FB-kirppiksen kautta. Vaatimuksena oli, tilan sanelemana se, että se oli pieni kahdenistuttava ja vuodesohva. Tovin sai odotella, että sopiva osui kohdalle. Onneksi oli kevyt, kun tuota kahdestaan apurin kanssa kannoin tänne kakkoskerrokseen.

Lasinen lamppu muuten löytyi Halpahallin loppuumyynnistä -70% alessa viimeisten jäljellä olevien tuotteiden joukosta ja hintaa jäi joku viitisen euroa. Oon lyönyt siihen aika monesti pääni.. siksi tuon olkkarin pöydän sijottelu on aika tarkkaa puuhaa. :D


Noo, sohvassa oli omat kommervenkkinsä, vaikka hienolta se näyttikin. Ensinnäkään nuo istuintyynyt ei pysy paikoillaan, vaan istuessa valuu koko ajan pois. Ja kuten näkee, karvakaveri Leevi tykkää loikoilla sohvalla, ja sen kyllä huomasi melko pian. Kangas on jotain plyysi(jäljitelmä)ä, eli vetää oikein mukavasti karvat puoleensa eikä ne imurillakaan siitä lähde.


Hätä keinot keksii. Onneksi omistin tuollaisen kahdenistuttavan sohvan päällisen. Nojatyynyt heivasin suosiolla pois ja laitoin pienet tyynyt tilalle. Istuintyynyt valuu edelleen alas, mutta ei läheskään jatkuvasti, ja tuo irtopäällinen on helpompi imuroida ja tarvittaessa pestä.


Useampi pieni pöytäkin tänne kämppään eksyi, ku ilimaseksi sain. Haaveilin tuollasesta mustasta (Ikean) pöydästä, mutta sain sellaisen ruskeana. Pari päivää myöhemmin sain sen mustan, mutta se on vähän liian pieni ja onkin toimittanut varapöydän paikkaa nyt hieman paikkaa vaihdellen (tällä hetkellä yöpöytänä).


Toinen ikealainenhan oli tämä ihan ensimmäinen huonekalu kämpässäni, joka hienosti palapelinä rakentui, eli tämä hyllykkö.


Senkin sisältö on muuttunut moneen kertaan, ja tulee tietysti muuttumaan tarpeen mukaan. Tyhjäksi ei tarvinnut sitäkään jättää, kun keksin laittaa kengät esille!


Hyllykön vieressä onkin sitten tuo alkovi. Siihen mahtui juuri 120 cm sänky, jossa sopivasti minä ja Leevi mahdutaan nukkumaan. Pyykkikorikin näkyy kuvan nurkassa, jossa se hetken aikaa toimitti paikkaansa, kunnes tosiaan sen keksin siirtää sinne suihkukaappiin pois silmistä.


Värivalinnat nyt ei ole yllätys, tuo päiväpeitto onkin muuten ihkaensimmäisiä hankintoja ihan ensimmäiseen omaan kämppääni, ja vielä kulkee mukana. (Samoin ylempänä näkyvä delfiini-lasipöytä, joka sekin pyörii vielä ympäriinsä paikkaa etsien).


Kun palataan taas taakse päin, niin tokihan täältä telkkari löytyy. Eikä mikään pieni, eikä suinkaan kevyt.. Olipas "kiva" se kantaa tänne! Lisäksi tallentava digiboksi, jonka kovalevy on jatkuvasti täynnä (ihan oikeesti, en ehdi aina katsoa telkkaria!).


Tämä nurkkauskin sai vast'ikään uutta täytettä, kun sain pakastimen. Tässä kämpässähän siis ei ollut minkäänlaista pakastinta, ei edes sitä lokerikkoa, ja kyllähän ihminen pakastinta tarttee! Haaveilin kyllä pienemmästä, mutta tosiaan ilmaseksi sain tämänkin, niin kyllä se hetken asiansa toimittaa. Tosin vain hetken, sillä oon jo nyt menettänyt hermoni tuohon. En tiedä mitä vuosimallia lienee, mutta ainakin äänistä päätellen se syö sähköä melkolaisesti. Ei mahdu tähän taloon montaa hiljaista hetkeä, kun tuo sirisee ja pärisee. Oon koittanu tutkia, ettei siinä oo mikään hajalla, mut kait se sit on vaan sille ominaista.. Tosin nyt kun taas väännin mittaria ihan hitusen pienemmälle, niin ihan ku se ei enää niin paljon/kovaäänisesti huutais. En tosin nyt tiiä, onko tuo tarpeeksi kylmä (sen -18), eli ei tuolla kannata ikuisuuksia mitään säilöä. (Wanted: hiljainen, pieni pakastin)


Ja vielä sieltä saattaa bongata tämän jonkun mielestä varmaan varsin ruman rottinkisen parveketuolin. Mutta tuosta yläpuolelta varmaan keksii, että miksi se on edelleen täällä sisällä...


Sitten vielä se kauan metsästämäni ruokapöytä, jonka viimein sain huuto.netistä pienen kilpailun jälkeen. Muutama muu ehdokas mulla oli, mutta tässäkin tilan rajallisuus saneli pöydän koon, ja en kovin paljoa halunnut maksaa. Lisäksi toivoin vielä, että jos saisi jostain tuollaisen lasipöydän, joita näytti olevan jatkuvasti myynnissä, mutta ei ollut just sillon, millä sitä kuljettaa. Tällasessa pienessä kämpässä kun aattelin, että jos vaihtoehtosesti tuohon sijottaa jonkun tummaa puuta olevan muhkean pöydän, näyttää tila entistä pienemmältä. Sain siis juuri haluamani sopivalla hinnalla.

Lisäksi hamusin tori.fi:n kautta siellä monta kuukautta myynnissä olleet limenvihreät Flower-tuolit (ilmoitus ehti itse asiassa jo hävitäkin oltuaan siellä liian kauan). Ihastuin noihin kun ne näin, ja hintakaan ei ollut paha verraten niiden oikeaan hintaan. Nyt haaveilen, että jostain löytyisi yhtä halvalla näitä lisää, ja ei haittais yhtään vaikka olis eri värisiä - väriä elämään se olla pitää.


Semmonen kömmä tämä huone. Vielä olis muutamasta neliöstä aineksia yhteen postaukseen, eli pysykäähän kuulolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!