Instagram @sarkkuk

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Talvikylässä

Päivällä oli niin nätti pakkaspäivä - aurinko paisto kirkkaalta taivaalta ja pakkasta oli vaan muutama hassu aste - että teki mieli lähteä ulos kävelylle. Koska kävely ainakin mun mielestä on todella tylsää puuhaa, pitää mun aina keksiä ittelleni joku porkkana tai muu houkutin, että siitä tulis mielekkäämpää. Niinpä ajatuksena oli kävellä Nallikariin kattomaan, missä siellä tänään uutisoitu merilatu menisi, ja samalla voisi napsia pari talvista kuvaa.




Ei vissiin ole tuolla päin paljon tullut liikuskeltua näin talvisaikaan, koska yllätyin, miten paljon porukkaa siellä olikaan. Ihmettelin, että mikähän tapahtuma siellä oli meneillään, hämärästi muistelin jostain uutisesta lukeneeni että jotain happeninkiahan tuolla tosiaan piti tänään olla. (Tosin taisin muistaa väärin, kun ei tuosta mitään erityistä juttua ollutkaan). Ei se mitään, jäin ihasteleen näitä aivan uskomattoman upeita koiria.



Pakko oli yhtä käydä rapsuttelemassa, kun se jo tuolta tieltä katteli niin innokkaasti. Oon kyllä sitä mieltä, että husky on yks kauneimmista koirista, mitä on. Eikä yhtään helpottanut mun koiravauvakuumettakaan!




 Oli siellä muutama joulupukin? porokin, mutta ne oli niin yrmeän näkösiä, että en uskaltanu ees mennä kovin lähelle. Säälitti reppanat, ei niillä ollu ees sarvia.




Hienosti ja innoissaan veti nämäkin kyllä tuota pulkkaa.





Ja ainakin melkein täydellisesti, kerran nämä alko vissiin jollekin ohi menevällä koiralle haukkumaan, ja siinä oli sitten kaikki vetokoirat hetken aikaa solmussa, ennen ku ne saatiin selvitettyä.



Ja näytti tuota innokkainta koiraa muutenkin ne muut koirat kiinnostavan hieman liikaa, kun niille jatkuvasti haukkui.


Suunnittelinkin sitten itselleni retkipäivää! Jos ei huomenna, niin viimestään ens viikonloppuna jos on yhtä ihana ilma, niin lähden retkelle. Näyttäis tuolla Talvikylässä olevan huomenna heppojakin... Haen vaan sukset, pakkaan makkarat ja kaakaot mukaan, ja lähden merelle hiihtämään! Pitäis vaan jostakin hommata aurinkolasit, kyllä tuolla nimittäin lumisokeaksi tulee melko äkkiä.


Ja näytti tuolla tuota latua menevän ristiin, rastiin ja ympäri, eli kyllä siellä jonkun lenkin heittäisi kevyesti.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja upeita koiria! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Noin kirkkaalla säällä ja upeilla kuvauskohteilla voi tällainen "amatöörivalokuvaajakin" onnistua! :D

      Poista

Ilahduta kommentillasi!