Instagram @sarkkuk

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Neuvolakuulumiset

Eilen aamusta oli taas neuvola.

Verenpaineet ok, lähes sama kuin viimeksikin. Hemoglobiinia ei mitattu, kun se viimeksi oli niin hyvä enkä kokenu, että olossa olis mitään muutoksia ollut.

Sydämen sykkeet (140) kuului hyvin. Saman tien kun asetuin tutkittavaksi, alkoi myllerrys ja kylläpä siellä pari kertaa sitä doppleriakin potkastiin.

SF-mitta oli kasvanut hieman, mutta nyt tiputtiin sinne keskikäyrille (22,5). Kätilö ihmetteli, että onkohan se mitta sitten viimeksi otettu oikein. Joka tapauksessa sitä siis edelleen seurataan sillä silmällä, ettei tuo tuosta tipu enää sinne alakäyrälle.

 25+4

Ainut itseäni huolestuttava seikka oli mikäs muu kuin paino! Kätilön mielestä ei vielä mitään hätää, mutta samaan tahtiin jos jatkuu, niin sitten pitää alkaa tarkkailemaan! :D Viime kertaiseen +2,3 kg! Nyt en voi niitä vaatteitakaan enää syyttää. Ens kerralla meen kyllä punnitukseen niin, että jätän aamupalan syömisen väliin. Vois myös jättää väliin kaiken tuon karkin, suklaan, pullan, munkkien, viinereiden ja kakun popsimisen... Ja alotan entistä tiukemman kuntokuurin, vaikka sen suhteen tää viikko on kyllä mennytkin ihan hyvin.

 Syntisen hyvää kinuskimunkkia. Mutta tää olikin itselleni valmistujaislahjaksi...


Vielä lopuksi, tämä on pakko jakaa täälläkin. Luin eilen Kalevan Terve24-palstalta uutisen Koira tai kissa mukaan synnytykseen?


Onhan se kaunis ajatus, ja miksei, kyllähän joku sokea tai yksinäinen varmaan tarvitsee opaskoiraansa sairaalassakin.

Sitten mieleeni nousi mielikuva itsestäni synnytyssalissa ja Leevi vieressä katsomassa. Repesin kyllä ääneen. Joku raja nyt sentään! :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!