Instagram @sarkkuk

torstai 7. maaliskuuta 2013

Muutama kauneudenhoitotuote

Kuten eilen mainitsin, tilasin tuossa muutama viikko sitten Yves Rocherilta muutaman tuotteen.


Eräs ilta saunan jälkeen huomasin, että mun mahan iho on aika kuiva. Raskausaikana vatsan iho venyy, ja ehkä osittain siksikin se kuivuu, mutta yhdessä tuo kuivuus ja venyminen pahimmillaan saattaa tarkoittaa ikävien raskausarpien muodostumista. (Tosin nyt saan ehkä kiittää onneani siitä, että viime vuoden aikana laihduin, sillä seurauksella, että tuo mahan iho on varmaan jäänyt sen verran löysäksi, ettei se ainakaan nyt ihan heti ihan äärimmäisilleen tarvi venyä!)

Arpien muodostumiseen ei paljon muuta ehkäisykeinoa olekaan kuin ihon rasvaus. Sattumalta jostakin sitten lueskelin aiheeseen liittyvää keskustelua, jossa mainittiin pari tehokkaaksi havaittua kosteusvoidetta. Kun näin sähköpostilaatikossa Yves Rocherin mainoksen, jossa ystävänpäivätarjouksena oli "valitsemasi tuote kaupan päälle", klikkasin itseni nettikauppaan etsimään yhtä mainittua tuotetta.


Löysin tämän vartalovoiteen, jossa kookoksen lisäksi on seassa pariakin öljyä. Arvoin hetken tämän ja jonkun toisen vastaavan tyyppisen öljypohjaisen voiteen välillä, mutta kookos vei kuitenkin voiton. Tuo on melko iso purkki, eli ihan heti se ei tyhjene. Oon nyt sitä suihkun/saunan jälkeen aina käyttäny, ja jos ei sillä muuta vaikutusta ole, niin ainakin siinä on ihana kookoksen tuoksu! Arpien ehkäisystä ei varmasti pysty sanomaan juuta eikä jaata ennen kesää ja sittenkään ei voi täysin sanoa, mikä oli tai ei ollut voiteen ansiota, mutta ainakin on nyt yritetty.


Toinen mielen päällä ollut hankinta oli joku hiustenhoitotuote, vaihtoehtoina hiuksiin jätettävää hoitoainetta ja/tai jotain öljyä. Valikoin sitten tämän Hair Repair Oil:in eli öljyn kuiville hiuksille. Oon nyt pari kertaa testannut saunassa, olis voinut ensimmäisellä kerralla lukea ne ohjeetkin ja niiden mukaan laittaa tämä kuiviin eikä märkiin hiuksiin.. Tuossakin on mukava tuoksu, ja ei tämä ainakaan pahaksi voi hiuksille olla.


Lisäksi otin muutamaa muuta tilpehööriä. Kuorintavoidetta kasvoille, kynsilakkaa sekä huulirasvan - mikäs muu kuin kookos. Tämä tosin ei tuoksu mitenkään erityisen voimakkaasti. Kaksi viimeistä tais olla joitakin löytökorin löytöjä

Vielä otin pari Candied Mallows-tuotetta: käsivoiteen ja suihkugeelin. Erityisesti tuo käsivoide oli kyllä hyvä löytö, nimittäin siinäkin on tosi voimakas, herkullinen tuoksu, joka myös säilyy käsissä. Suosittelisin muuten hankkimaan, mutta tämä tuoteperhe näyttää olevan loppuumyyty!

2 kommenttia:

  1. Munki on pitäny tilata yves rocherilta, mut pitänee eka keksiä mitä järkevää hommaisin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä kyllä on aina vaikka mitä ihanaa ja hyviä tarjouksia. Ihan tietoisesti jätän monesti nuo mainoskirjeetkin lukematta, kun tiiän, etten välttämättä voi vastustaa sitten tilausta :D

      Poista

Ilahduta kommentillasi!