Instagram @sarkkuk

perjantai 1. maaliskuuta 2013

Maisteri

Jippii! Seitsemän ja puoli vuotta opiskelua ja viimein se päättyi tavoitteeseen eli filosofian maisterin tutkinnon saavuttamiseen.

Publiikkitilaisuus järjestettiin tiedekunnan kokoushuoneessa. Siitä voi päätellä osallistujien määrän, eli tässä publiikissa oli mukana parisenkymmentä valmistunutta, mukana niin kandin, maisterin kuin tohtorin tutkinnon saavat.

Alussa tiedekunnan dekaanit pitivät pienet puheet. Koulutusdekaani hieman pidemmän esitellen oikein tarinallisesti koko tiedekunnan oppiaineet ja mitä niiden tutkimukseen kuuluu.

Sitten siirryttiinkin todistusten jakoon, ensin jaettiin maisterin paperit. Säikähin jo, kun ensimmäisen tutkinnon saaneen arvosana mainittiin ääneen. Onneksi se sitten rajoittui vain erinomaisen arvosanan saaneeseen, joita joukossa oli muutama (en kyllä omaa arvosanaani ois tuossa enää halunnut kuulla :D ).






Todistetusti, olen nyt saanut tutkintopaperit.


Jos en gradusta ookaan, niin tutkintotodistuksesta sentään olen ihan ylpeä, kun se on kiitettäviä "täynnä".


Tutkin tässä kuoren sisältöä, siellä oli todistuksen lisäksi "ohjeet tulevaisuuteen" eli alumni-infoa sekä alumnipinssi, sekä englanniksi samat todistukset ja infoa, että vielä on kaksi vuotta aikaa suorittaa täydentäviä opintoja.

Sen sijaan tutkinnosta pois jääneistä opinnoista siellä ei ollut mitään todistuksia, vähän ootin että ne olis tuossa myös saanut. Kaitpa ne saapi opintotoimistosta jos erikseen pyytää.



Mekkoonkin olin tyytyväinen, en kokenu itteeni mitenkään ali- tai ylipukeutuneeksi.


Ja niin kuin aiemmin pohdin, niin kävin tosiaan tuon yhden kappaleen painattamassa tuosta gradustani (eipä enempään olis ollu varaakaan, ei se ihan ilmasta oo). Dekaanit siinä sitä sitten oikein ääneen ihmettelivät, että onpas harvinainen näky, kun ei enää nykyään näe kansitettuja graduja.

Tarjoiluiksi oli jotain kuohuvaa sekä vaihtoehtoisesti Pommacia. Höh, oisin minä ne kakkukahvit kyllä kaivannu tuohon päälle.


Ihana räntäsade sattui just iltapäivälle, kun haaveilin hienoista pallokuvista.


Sen pituinen se.

Kuvat ottaneet siskoni sekä hänen poikaystävänsä.

2 kommenttia:

  1. Onnea ihan kamalasti!! Ja ootpa ihanan hoikka ja nätti! <3 Vastasin myös sun blogihaasteeseen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Mekolla ja meikeillä saa ilmeisesti paljon aikaan ;D

      Poista

Ilahduta kommentillasi!