Instagram @sarkkuk

keskiviikko 26. joulukuuta 2012

Joululahjat

Nyt kun on viimeinenkin paketti avattu, niin tässäpä pieni kooste siitä, mitä se pukki toikaan lahjaksi.


Pari leffalippua. Onkin ollut tarkotus käydä muutama parhaillaan pyörivä leffa katsomassa, niin nämä kyllä tuli oikeaan tarpeeseen.


Paketti saatesanoilla "vanhemmalle [siskolle] enemmän prosentteja". Konjakki meneekin kyllä hyllylle varastoitumaan. Suklaat sen sijaan päätynee mahan täytteeksi ainakin jossain vaiheessa...


...nimittäin tuli sitä suklaata lisääkin. Lisäksi jenkkiläisten kopio dominokekseistä, etenki tuo rasia on kyllä niin hieno, että sen varmasti säilytän jatkossakin.


Meripihkahelmet. En ookkaan aiemmin mitään meripihkaista omistanu, vaikka monesti onkin ollut mielessä ostaa, se kun tunnetaan myös nimellä "kivikauden kulta".


Ensimmäisestä avatusta paketista paljastui tämä aattona päälläni ollut H&M:n paita. Väriltään tummansininen, ja kivoilla yksityiskohdilla: mustat pitsihihat ja takana suurehko ja selkeästi erottuva vetoketju. Kissankarvat tosin eivät sisältyneet alkujaan pakettiin.. No, tämähän oli lahja itseltä itselleni - sattui löytämään H&M:n aletangosta ja viimeisiä kokoja, joista yksi jopa mahtui täydellisesti päälle, vaikka en aluksi meinannut paitaa edes kokeilla, kun ajattelin sen olevan kuitenkin pieni. Sovituksen jälkeen se päätyi kuitenkin lahjapakettiin.


Sekalainen setti kosmetiikkaa, jotka kaikki tuli kyllä toiveestani tarpeeseen. Kynsiviilat on taas loppu, niitä kun mulla kuluu ja häviää jatkuvasti. Hajuvesivalinnassa olin itse mukana, piti saada joku kiva tuoksu arkikäyttöön. Luomiväreille mulla käy aina vähän hassusti, ja etenkin tuollasia metallisia sävyjä ei tällä hetkellä ole olemassakaan, kun viimeisetkin on hajonneet. Monikäyttöhuivi päätyy kyllä heti käyttöön, ja dödöjä nyt ei ole koskaan liikaa.

Lisäksi jonkun verran rahaa, jotka kyllä menee heti tarpeeseen. Mitäänhän en siis varsinaisesti lahjaksi toivonut, koska mun tarvitsemat asiat, eli lähinnä vaatteet, on sitten sellasia, että hankala niitä on sovittamatta ostaa. (Ja mihinpä minä tällä hetkellä mitään tavaraa laittaisinkaan). Siispä suuntaankin tämän viikon aikana vielä alennusmyynteihin muutamaa tarvehankintaa varten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!