Instagram @sarkkuk

lauantai 24. marraskuuta 2012

Kuulumisia

Eipä nyt mitään hirveän erikoista ole tapahtunut tälle viikolle, mutta onhan se sanottava, että sosiaalinen elämä on varmaan lisääntynyt 100% heti ensi kättelyssä. Ainakin jollakin on ollut ikävä :)


Veikasta onkin tullut ihan mun sylikissa.


Mukavaa on myös ollut se, että on pitkästä aikaa taas päässyt kokkailemaan. Enpä muista mainitsinkohan missään vaiheessa, että Kreikassa pääasiassa syötiin ravintolaruokia, toisin sanoen A. aina illalla töistä tullessaan toi ravintolasta meille ruuan tullessaan. Siksikin se jo alko lopussa tökkiin, kun en enää keksinyt mitään, mikä maistuis eriltä kuin mitä on jo pari kuukautta syönyt. Niissä ruuissa kun on ilmeisesti joku mauste, mikä alkoi oikein etomaan. Pyysinkin sitten monesti tuomaan ruokaa, jossa ei ois mitään kastikkeita tai mausteita, kun pelkkä hajukin alkoi olla niissä jo niin kamala.


Oonkin nyt kokkaillut oikein herkkuruokia: mm. karjalanpaistia ja lohta. Laaduntarkkailijat on myös olleet oikein innokkaasti mukana hommassa. Lohikin oli kadota parempiin suihin, ennen kuin sitä ehti fileroimaankaan.


Herkullista ruokaa, ilman mitään erikoisia kommervenkkejä. Nälkäisenä vaan ruuan pitkä kypsyttäminen vaatii hieman hermoja :)


Kävipäs muuten nyt semmoinen juttu, josta olen kuullut aikaisemmin pelkkiä huhuja, enkä uskonut sen itselleni ikinä tapahtuvan. Nimittäin blogini kuvatila on nyt lopussa! Vaatii siis nyt hieman huoltotoimenpiteitä, jotta voin jatkaa kuvien postaamista tänne jatkossakin. En haluais nimittäin vaihtaa toiseen osoitteeseenkaan tätä. Mutta vaivaan näillä asioilla lisää päätäni huomenna, täksi illaksi kun on muuta puuhaa, kunhan päänsäryltäni pääseen liikkumaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!