Instagram @sarkkuk

torstai 15. marraskuuta 2012

Kirppislöydöt

Tampereen Radiokirppikseltä en oo ikinä kyllä löytänyt mitään (ellei lasketa muutamia miesten sortseja). Syynä ei niinkään ole se, etteikö siellä mitään ois, vaan se, että hinnat on kaksinkertaset siihen nähden, mitä Oulussa. En toisaalta kyllä ihmettele, kun pöytämaksutkin on mitä on. Kaikista parasta on kuitenki, että jopa rikkinäisestä tavarasta siellä pitäis pulittaa ihan järkyttäviä summia. No, tyhmähän ei ole se joka pyytää...

Joka tapauksessa kävin taas kerran ajan kuluksi siellä kierteleen ja katteleen. Kun ei ollut kiire, niin päätinpä sitten koluta sen paikan oikein kunnolla läpi. Sain pari tuntia helposti vierähtämään, ja etsivä löytää.


Takki. Niitäkään nyt harvoin on liikaa. Nykyinen päällä oleva (se yks punanen villakangastakki) on tällä hetkellä himpun verran iso. Lisäksi perusmusta kyllästyttää välillä. Hupusta plussaa. Tää kun oli sopiva ja hyvän näkönen, niin nappasin mukaan.


Neuleita olinkin hakemassa. Löytyi tuollanen boleromallinen ja sitten tuommonen hihaton, värit kun oli niin pirtsakoita ja hinta edullinen, niin mukaan lähti. Bongasin myös tuohon toiseen mätsäävän hiuspannan.


Toppeja. Oon kyllä aikonut luopua suurimmasta osasta blongbling -biletoppejani, mutta pikkujoulukausihan nyt on tulossa, ja tuo korkeammalla etumuksellaankin poikkeaa kaikista vanhoista teinihepeneistäni. Tuo valkonen vaan oli muuten vaan söpö.


Olen hieman myöhäisherännäinen tähän kesän pastillinväriset strechhousut -muotiin, mutta ostin kun halavalla sai. Tuo musta lyhyt mekko/tunika lähti melkeinpä pelkästään euron hintansa vuoksi, tosin hyvältä sekin näytti.


Sininen pantterikuosinen paita näytti tosi kivalta, ja tuolla harmaalla hieman lörppömallisella puserollakaan ei hintaa ollut juuri mitään.

"Pari vaatetta" siis löysin. Hintahan se aina kiinnostaa, ja tällä kassillisella vaatetta köyhdyin ruhtinaalliset 21 euroa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!