Instagram @sarkkuk

perjantai 16. marraskuuta 2012

Jenkkimeininkiä

Tämä viikko on kyllä menny ruuan osalta melkoseksi lihotuskuuriksi :) No, hyvä vaan että ruoka maistuu.

Toissapäivänä käytiin nimittäin iltaseltaan syömässä ja leffassa. Parista ehdotuksesta päädyttiin minun mieltymysten mukaan menemään Tampereen American Dineriin.


Kyseessä on siis jenkkityyliin sisustettu hampurilaisravintola. Hampurilaisia saa monessa eri koossa, pienin S ja suurin XXXL, jossa on yli kilon pihvi! Vaikka hirmuinen nälkä olikin, päätti jokainen meidän seurueessa valita M-kokoisen annoksen, jossa on 200g pihvi.


Omani valitsin cheddar-juustolla ja pekonilla, ja oli aivan nappi valinta, ei mitään valittamista! Tosin pihvin reunat olivat hieman liian hyvin paistuneet, mutta ei niin pahasti, etteikö sitä olis voinut syödä. Sisko ja sen mies valitsi omansa kolmen sipulin täytteillä, ja se sai pienet negatiiviset kommentit siitä, että sipulit oli raakoja ja sitä oli ilmeisesti hieman liikaa. Juomaksi vaniljakokis hanasta, jossa siis oli vaniljasiirappia. Ehkä hieman liian makeaa, ei sitä kyllä paljon pysty juomaan.

Sen sijaan nuo ranskalaiset oli kyllä ihan parhautta. Kunnollisen rapeita, ja grillimausteella maustettuina uppos kyllä nekin.

Just ja just tuon annoksen jakso syödä, joten pienempään nälkään riittää tuommonen S-kokonenkin aivan hyvin.

Koska meillä oli kuitenkin aikaa vielä leffan alkuun, niin päädyttiin ähkyistä huolimatta vielä jälkkäreihin. Itse tässä vaiheessa hieman kevensin (jee..), ja valitsin mango-sorbetin.


Tää oli pienoinen pettymys, nimittäin ei maistunut kyllä yhtään raikkaalle, niin kuin toivoin. Tuosta jäi ennemminkin semmonen teollinen jälkimaku. Kaks palloa oli kans ihan liikaa! Puoli tuntia sitä söin, koska se oli lisäksi niin kylmää, että mulla oli suu ihan jäässä ja huulet sinisenä. Vähäsen oli pakko jättää kupin pohjalle. Sen sijaan Ben&Jerryn toffeejäätelö sai kehuja, ja kieltämättä se maistui ihan hyvältä. Maistoin myös suklaapirtelöä, ja se oli aika normin makusta, ei mitään huikaisevaa.

Aika täpötäynnä mentiin sitten leffaa katsomaan. Mitäs muuta, kuin uusinta James Bondia, "Skyfall". Reilu parituntinen vierähti nopeaa. Toisten mielestä tämä oli paras Bond-leffa. Mun makuun se oli kyllä hyvä, mutta mulle siinä oli pari semmosta tuolissapyörimis-kohtausta puolivälissä. Loppuosa leffasta oli kyllä niin huikeeta tykistystä, että kyllä tämä ehdottomasti on yksi parhaimmista Bondeista.

Eilinen meni myös hieman syömis-leffalinjalla. Tehtiin ihan kotosalla (taas) wingsejä, ja illalla katsoin siskon kanssa Twilight Aamunkoi 1:sen, kun se oli molemmilla jäänyt katsomatta. Melkosia naurunpläjäyksiä tuo ainakin aiheutti, ja epäloogisten asioiden pohtimista. Ei myöskään ollut niin vampyyri-ihmissusi -fantasiaan keskittyvää, kuten aiemmat. Juurikin semmonen teiniromantiikka -osa. Kakkososa on saanut vielä "paremmat" arvostelut ainakin iltapäivälehdissä. Mutta pakkohan se päätösosakin on nyt katsoa, kun alkuun on päässyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!