Instagram @sarkkuk

maanantai 15. lokakuuta 2012

Täällä ollaan

Pittää varmaan tänne jotain päivittää, että ihmiset tietää että hengissä ollaan. Viime viikolla oli energia kaikkeen hieman maassa, kun iski tännekin joku syysflunssa. Vähän aavistelin tuon lauttamatkan jälkeen, kun olin niin kylmissäni. Viikko alkoikin pienellä kurkkukivulla, joka parin päivän päästä oli vaihtunut vesiputoukseen nenästä. Nyt alkaa oleen jo suhteellisen terveiden kirjoissa.

Ahkerasti oon silti yrittänyt tuota gradua viilata kuntoon, vaikka tuntuu, että aivotkin yskin ja niistin viime viikolla pihalle. Tällä hetkellä mielessä onkin se viimeistellä (eli nyt laittaa kaikki lähteet ja alaviitteet kuntoon) ja laittaa se ohjaajalle menemään palautteen saamista varten.

Vaan kiirehän tässä on! Pahoin pelkään, että loppuvuoden aikataulut ei näillä näkymin riitä siihen valmistumiseen. Siihen tarvii jo pienen ihmeen. Mietinkin jo vielä tuon lisäajan hakemista, sillä jos en saa marraskuun puolivälissä (jo!) tuota gradua tarkastukseen, niin ei se sitten ehdi siihen vuoden viimeiseen publiikkiin ollenkaan. Ei se haittais, jos se tutkinnon saaminen sitte menis ens vuoden puolelle, vaan enpä taida itse olla sitten tutkintopapereita vastaanottamassa, vähän siltä näyttäis.

Semmottii. Eli eipä se auta voivotella yhtään, vaan väkisin yrittää tuo gradu vaan nyt pusertaa kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!