Instagram @sarkkuk

sunnuntai 12. elokuuta 2012

Viimeinen illanvietto

Nin se aika kuluu ja viikonloppu körötteli menojaan sekin.

Eilen lomailujen loppumisen kunniaksi käytiin siskon kanssa yhdellä Caiossa.

Tällä kertaa - kerrankin! - se yhdellä käyminen onnistui, kun mentiin sen verran myöhään. Pelattiin pari erää Besserwisseriä. Yllättäen tiesin kaikki kreikkalaiseen mytologiaan liittyvät kysymykset (vaikka aika vähän oikeesti siitä mitään tiiän - tunnustan ja häpeän...), ja kaikki helpot kysymykset osu aina mun siskolle (en myönnä, etten tiiä oikeesti mitään mistään!). Hiljanen paikkahan tuo oli, ja yks ainut munkin tuttu tuli justiinsa sinne, kun oltiin jo pois lähdössä.


 


Kerrankin mentiin käymään tuolla ei-niin-juntteina. Laitoin sitten farkkua päälle ja vetäsin sitten koko vaatekerran siniseksi.





Vähän tuli meikkiäkin laitettua. On kyllä viime meikkaamisestakin jo jonku verran taas aikaa. Eipä sitä jaksa naamaansa töhriä nykyään pelkästään kylillä näyttäytymisen takia.

Koitettiin eilen muuten tähyillä taivaalle perseidejä, vaan ei niitten pilvien takaa mitään näkyny. Tyypillistä - aina ku Oulussa ois jotain nähtävillä, niin aina on tuo taivas pilvessä. Onneksi nuita on kuitenki mahollista tähyillä useampana iltana nyt elokuun aikana, eli jospa sieltä jonku tähdenlennon näkis. Jos ei täällä, niin sitten muualla Suomessa tai viimestään sitten Kreikassa.


[Tuo tunniste sää nyt kaiketi sopii tuohon viimeiseen kuvaukseen, vai millähän näitä taivaanilmiöitä alkais luokitteleen, kun niitä kuitenkin vähän väliä tulee?]

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!