Instagram @sarkkuk

sunnuntai 19. elokuuta 2012

Tuliaisia

Sen verran näemmä oli tulon kanssa kiire, että jäi kertomatta lentoseikkailuni.

Kaikki meni ihan hyvin, vaikka viime hetkellä vaihdoin suunnitelmani mennä Treeltä kentälle bussilla. Menin sittenkin junalla, joka pysähtyi Tikkurilassa ja siitä bussi meni kentälle. Pari euroa tämä juna-bussi-yhdistelmä oli kalliimpi, mutta säästin muutaman tunnin tuossa odottelua. Tätä vähän stressasin, että jos se juna hajoaa (myöhässä se oli noin 15 min) tai bussi ei tuukkaan, että mitäs sitte. No, perille päästiin.



Vähän tuommonen aamuvarhainen lento (lähtö 4.45) pistää väsyttämään. Sain silmät pidettyä auki melkeen koneen lähtöön saakka, mutta puolta tuntia ennen oli kuitenki pakko vähän torkahtaa, semmosissa viiden minuutin pätkissä. Koneessa nukahin samoin tein.



Ihan tahallani valkkasin semmosen lennon kyllä, nimittäin halusin hieman luppoaikaa tuolla Riikan päässä. Kuten viimeksi hoksasin [tuo jutun mansikkavodka tuli maisteltua, mutta ei sitä kyllä enemmän juomaan innostunu], on noiden syöpäkääryleiden hinta tuolla niin huokea, että muutama paketti kannattaapi ostaa mukaan (Kreikassa tupakan hinta alkaa olla jo aika lailla sama ku Suomessa). En nyt viittiny ihan santsaamaan alkaa kuitenkaan.




Lisäksi mustaa balsamia. Toinen on ihanalle kultsilleni, ja toisen hän pyysi tuomaan kaverillemme, joka on siis Riikasta kotoisin ja rakastaa tätä juomaa yli kaiken. Itte maistoin tätä joskus, enkä oikeen välitä - semmonen yrttijuoma, vähän ku joku Jägerm. ja mitä niitä nyt on. Pthyi.

Kattelin myös hajuvesiä [itselleni), vaan enpä viisti jostakin vedestä maksaa useita kymppejä. Eikä ne kyllä lentokentällä näytä olevan yhtään sen halvempia ku kaupoissakaan, osa ehkä jopa kalliimpia?!

Ai niin, ja löysinhän minä lisää laukun täytettä Tampereen Radiokirppikseltä. Siellä oli ihan hyvin miesten vaatteita, ja löysinkin kolmet miesten sortsit alle kympin yhteishintaan. Jospa nää tuliaiset nyt vähän korjais miehen pahoitettua mieltä, kun viivyin reissullani niin kauan, vaikka enemmän se kyllä tuommosen ajan jälkeen tykkää, kun vaan näkee mut. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!