Instagram @sarkkuk

maanantai 16. heinäkuuta 2012

Sadetta pidellyt

Taas yks viikonloppu takana. Melko samalla kaavalla. Miten se onki niin, että joka viikonloppu Suomessa pitää lähtee jonnekki kemuihin? Tai eipä sitä kukaan pakota. Mutta silti.

Perjantaina töiden jälkeen (JES - mulla on töitä! Niistä ehkä lisää myöhemmin) kävästiin sen verran shoppailemassa, että ehdin pähkäillä kamerahaaveitani. No, ei käyty kuin Limingantullissa ja katsoin Mustasta Pörssistä ja Kodin Anttilasta, jossa kummassakaan ei ollut haluamaani mallia. Oli kyllä mielessäni aikomus viikonloppuna lähtee niitä katteleen, mutta jotenkin kummasta se jäi... Ei sitten oo viime viikolla hirveesti tullut kuvailtuakaan.

Kattelin kans, oisko ollu jottai halpoja lenkkareita, vaan ei omalle hintapussille passelia (+ väriä). Nuo edelliset alkaa olla jo niin kuluneet kesän seisoskelusta, etten kehtaa niillä alkaa enää juoksemaan.

Shoppailujen jälkeen ehti sen verran kaivaa kuitenkin taas siskon vaatekaappia, että löytyi taas kerran jotain kivaa päälle illanistujaisia varten.


Kaikki muut siskon kaapilta, paitsi nuo sukkahousut, jotka löysin Tokmannilta parilla eurolla. Ja ihan hyvä ettei maksanutkaan enempää, sillä oiskohan noihin tullut jo viis reikää illan aikana :D Kuulemma näytin ihan joltain tautiselta noissa... :DDD

Käytiin saunomassa ja grillailemassa ja taas jaksettiin aamutunneille saakka (tai no, joku jaksoi ja joku ei). Mutta fiksuna pysyttelin nuissa laimeimmissa juomissa, nimittäin viimeksi ne ouzot oli pikkasen liikaa ( + viini).

Lauantai meni sitten tietysti tämmösellä vanhuksella nukkumiseen. Iltapäivällä sen verran jakso valveille, että ehti ukkosta ihmettelemään ja että söi parit tortillat.



Joku muukin ois halunnut tortilloja...


Illalla jakso sentään ulos sen verran, mitä sateelta pääsi. Sentään näkyi sateenkaari.




Lauantaina illalla katsoin myös lopulta True Bloodia. Sille ei vaan voi mitään, että siihen on koukussa. :) Ja juonikuviot vaan paranee! Mua ainakin kiinnostaa, miten tuo kolmen miehen pyörittäminen lopulta päättyy :DD

Kuva: http://cdn.sheknows.com/articles/2011/07/true-blood-season-4-red-sookie-alcide-eric.jpg



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahduta kommentillasi!